Nagyon sürgős! Tegnap begyuladt a fulem nagyon fáj és ráadásul 38fokos lázam van elmenjek a ballagásra?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 11:30
1/9 A kérdező kommentje:
jah és a ballagás ma 15 órakor lesz
2010. jún. 15. 11:34
3/9 anonim válasza:
Kövirózsa cseppeket lehet kapni a gyógynövény boltba a lázadat le lehet nyomni.
Igen menj el, mert 1 ilyen alkalom van
4/9 anonim válasza:
Azon gondolkodj mit nem akarsz meghallani, vagy kimondani , ez a lelki háttere, 11 óra 35-ös vagyok.
5/9 anonim válasza:
11:35-ös, h*lye vagy...
Menj el, azt még túléled, de az orvost se hagyd ki.
6/9 anonim válasza:
Szerintem kibírnád, de lázasan ne legyél napon! Ha sokat kellene állni lehet rosszul lennél. Szóval mérlegelj.. Esetleg menj el hamarabb vagy menj oda később.
7/9 anonim válasza:
11:35 gyógyító vagyok, és orvosi asztrológiával foglalkozom, köszi egyébként jól vagyok.
A magas lázra tetőtől talpőig hideg vizes zuhany a leghatékonyabb, nálam bevált.
8/9 anonim válasza:
A hideg vizes zuhany nálam nem vált be, de biztos segít vmit. amúgy meg az összes ember életében sok olyan dolog van amit nem akar meghallani, nem hiszem hogy sokat segítesz avval hogy beírod a lelki okait.
9/9 A kérdező kommentje:
végülis lmentem bevetem fájdalom és lzcsilapítót
2010. jún. 15. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!