Elmenjek vele? Sürgős
Figyelt kérdés
Van egy idős rokonom aki menne a Balaton parti nyaralójába és gondolkozom rajta hogy talán elmennék vele...Elvégre nem szülő...
Kérlek írjatok érveket hogy miért lenne jó elmennem
15/f
2010. júl. 29. 21:22
1/3 anonim válasza:
Ketten menétek? Rokonnal amúgy nem mennék sehova...
2/3 anonim válasza:
Rokkaonnal én se mennék nagyon, kivéve ha tudom hogy jó arc és nem szolna aszüleimnek ha valami szosszaságot csinálnék. meg sztem nem tudnám elengedni magam annyira. meg egy idős rokonnal meg te 15 évesen ... azért eleinte kicsit szar enne, nem gondolod?? de ha olyan vagy hogy minden helyzetben tudod kontrollálni magad és felalálod magad akkor sztem menj, csak aztn nehogy az legyen hogy az idős rokon megharaxik ha soxor lerázod őt.
3/3 A kérdező kommentje:
nem megyek. :( amúgy is egy lány miatt akartam de nem is biztos h. ott lesz
2010. júl. 29. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!