Szerintetek elmenjek vele orvoshoz?
Szia! Nekem ugyan így volt, nagyon megkínlódtam vele, nyelni is alig tudtam úgy fájt a torkom, meg nem bírtam fordítani a fejemet se abba az irányba :S Én el akartam menni orvoshoz vele mert mondta egy ismerősöm, hogy neki is így volt és a doki megnyitotta picit az ínyét hogy könnyebben ki tudjon bújni a fog meg a gennyi is kijött belőle, azt mondta egyáltalán nem fájt neki, kapott érzéstelenítőt és úgy csinálta neki. Én azért nem bírtam elmenni mert nem tudtam kire hagyni a kisfiamat ezért inkább kínlódtam vele, de vagy 3 hétig biztos eltartott mire megszűnt a fájdalom és ki jött rendesen a fogam. Úgyhogy jól meg lehet szenvedni vele :S Sajnos nekem azóta el is romlott az a fogam, akkor lyuk van benne, hogy belefér a kisujjam :S Úgyhogy most nem úszom meg a fogorvost.
Szerintem menj el mindenképpen, ne szenvedj vele ha nem muszáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!