Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmenjek orvoshoz, vagy...

Elmenjek orvoshoz, vagy várjam meg a menstruáció végét?

Figyelt kérdés
Valami betegséget összeszedtem (lehet, hogy gomba, de nem akarok találgatni, ezért nem is akarok canestent használni), végülis éget, fáj, csíp stb. Ha most holnap el is megyek nőgyógyászhoz, és kapok kúpot, krémet, hüvelytablettát, bármit, azokat nem lehet használni menszesz alatt (legalábbis eddig amiket használtam, egyiket sem lehetett, pedig már párat kellett használnom), viszont én szerdán este/csütörtök reggel beteg leszek, tehát maximum 2 napig tudnám használni a felírt dolgot, ha szerencsém lenne. Elmenjek szerintetek így, vagy várjam meg, míg elmúlik a menstruációm? Nem tudom, hogy mit tegyek. Egyrészt jó lenne, ha minél előbb elmúlna ez a betegség, másrészt meg nem akarom, hogy feleslegesen elmenjek, mert azzal sokat nem érek, ha elmegyek, és nem tud adni semmit a doki, és újra el kell mennem másfél hét múlva (eléggé utálok nőgyógyászhoz járni).
2011. jún. 20. 08:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát mindenképp menj el,bár te tudod mennyire vagy rosszul. A menstruáció elött enyhülni szoktak a tünetek és igen ez tény,hogy a menszesz alatt nem szabad semmit használni. Én is hasonló cipőben járok, én ma megyek orvoshoz, de még nem múlt el teljesen a vérzésem. :/
2011. jún. 20. 08:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha még menzesz előtt el tudsz menni, akkor menj el. Megvizsgál, ad vmit. Megmondod, hogy meg fog jönni ekkor meg akkor. Ő pedig elmondja, hogy használhatod-e alatta vagy sem. Valószínűleg nem, de attól még a gyógyszer meg lesz, és ha vége, nem kell visszamenned hozzá, csak beszedned a dolgokat.
2011. jún. 20. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!