Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjam meg hogy tetszem e az osztálytársamnak? 13F vagyok Sürgös
Kezdeményezz valamilyen beszélgetést, és akkor tereld a témát a "tetszik-nemtetszik" felé. Ha már erről beszélgettek egy ideje (neki milyen típusú srácok jönnek be, neked milyen lányok, osztályból, évfolyamból kit találtok szépnek/helyesnek) akkor megkérdezheted, hogy téged milyennek tart, tetszel-e neki. Előtte nyugodtan mondhatod, hogy szerinted ő szép, bejön stb. Ilyenkor kicsit oldottabb a "hangulat", nem ér sokkhatásként a dolog, nem olyan érzés, hogy épp most kérted meg a kezét. Neked se kellemetlen, neki se.
Az egészet általános beszélgetésként kezeld. Remélem segíthettem :) 14/L
igen3. :D ez nagyon jo tanács msn-en már volt rola szó
megkérdezte ki a legjobb lány barátom az osztályban és én erre azt mondtam hogy ö az :D
de a másik hogy a suliban nem tok vele kettesben dumálni mert ottvan a többi mocskos hülye xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!