Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen kiiktat az eletebol!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kiiktat az eletebol! Miert csinalhatja?

Figyelt kérdés

2 honapja szakitottunk a baratommal, es most, ket honap utan letiltott facebookon! Pedig mar szakitas ota nem vagyunk ismerosok sem facebookon, nem is beszeltunk. Talan megtudhatta, hogy nekem van valakim?

Segitsetek! Vajon miert tiltott le? Rosszul esik hogy ennyire ignoralni akar az eletebol, amikor egyszer mi voltunk a legszerelmesebb par.

21/L

2013. aug. 14. 09:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja, ezt eddig nem mondtad,h te reménykedsz bármiben is. Igy már érthetö azért.

Miért szakitottatok amúgy, ezt nem irtad.

2013. aug. 14. 10:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Bocs,irtad,h sokat veszekedtetek... Hát nem tudom, azért ha szeretne, nem tudott volna várni 2 hónapot. Legalábbis nálunk igy volt szakitás után. Pár nap se kellett és keresett, nem birta ennél tovább:)

H miért tiltott le, abban semmi logika nincs.

Szerintem próbáld meg végleg elengedni, mégha nehéz is.

2013. aug. 14. 10:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Tehát ő szakított veled.És miért?

Addig hülyeség volt új kapcsolatba kezdened,még nem zártad le az előzőt,mert így a jelenlegi barátod is szenvedni fog.

2013. aug. 14. 11:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha már új pasid van ne reménykedj.
2013. aug. 14. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!