Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen kiiktat az eletebol!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kiiktat az eletebol! Miert csinalhatja?

Figyelt kérdés

2 honapja szakitottunk a baratommal, es most, ket honap utan letiltott facebookon! Pedig mar szakitas ota nem vagyunk ismerosok sem facebookon, nem is beszeltunk. Talan megtudhatta, hogy nekem van valakim?

Segitsetek! Vajon miert tiltott le? Rosszul esik hogy ennyire ignoralni akar az eletebol, amikor egyszer mi voltunk a legszerelmesebb par.

21/L

2013. aug. 14. 09:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
El akar felejteni, de végleg.
2013. aug. 14. 09:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Nagyon jól teszi, már nem vagytok egy pár, semmi közötök egymáshoz. Foglalkozz inkább az új kapcsolatoddal.
2013. aug. 14. 09:51
 3/14 anonim ***** válasza:
Am lécci magyarázd már el ezt a gondolkodást??? Ha nincs köztetek semmi akkor mi van ha letilt???? Nekem excsajom ugyanezt csinálta. Kirekesztettem az életemből, hogy semmit se tudjon ne találkozzunk és kézzel lábbal azért harcolt, h összefussunk valahol. Vagy együtt vagy vkivel vagy nem. Ebböl barátság sosem lesz.
2013. aug. 14. 09:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez nekem is rosszul esne. De attól függ mi miatt szakítottatok... Ha megcsalás akkor megértem de ha "szépen" lerendeztétek akkor nem.
2013. aug. 14. 09:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Tudjatok, en nem harcolok azert hogy talalkozzunk vagy barmi. A kozos barati tarsadag miatt nem mindig tudom elkerulni, szo nics arrol hogy en vissza akarnam kapni. Egyszeruen csak rosszul esik, hogy letitott, es szeretnem tudni, ennyi ido utan vajon mert tette. Ennyi.
2013. aug. 14. 10:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem megcsalas volt, egyszeruen sokat veszekedtunk. Ja es szakitas utan azt mondta, szeret, ezert sem ertem ezt a lepest.
2013. aug. 14. 10:03
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom :/
2013. aug. 14. 10:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha neked van valakid,akkor miért foglalkozol az exeddel,hogy mit miért tesz?Írtad,hogy egy a baráti társaságotok,akkor egyértelmű,hogy tudja,hogy nem vagy egyedül.Te nézegeted a pasit facebookon,különben nem vetted volna észre,hogy letiltott.
2013. aug. 14. 10:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Én se értem. Ha 2 hónapja nem beszéltek, és neked már van is valakid, mit számit,h letiltott? A dolgok lényegén nem változtat. Sztem a jelenlegi barátoddal foglalkozz inkább.
2013. aug. 14. 10:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Meg sosem veszitettetek el valakit, akit mindennel jobban szerettetek? Hat elarulom, nem olyan konnyu az elengedes, es hiaba nem akarom, azert a remeny meg halvanyan bennem van, hogy egyszer esetleg ujrakezdhetjuk.
2013. aug. 14. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!