Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy teljesen befásultam, mit lehet tenni?
Három éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, eddig minden "tökéletes" volt, de most valamiért úgy érzem, mintha megakadtunk volna. Semmi különösebb dolog nem történt, mégis az utóbbi két hétben mindenen összekapunk, feszültek és idegesek vagyunk, de főleg én. Mintha befásultam volna, ugyanezt érzem a munkámban is, semmihez nincs türelmem és egyhangúnak érzem az életem. Tudom, hogy más örülne, ha olyan körülmények között élhetne, mint én (szerényen, de boldogan), mégis néha úgy érzem, hogy semmi értelme nincs az életemnek.
Elvileg erre semmi okom sem lehetne, hiszen sokat járunk el barátokhoz és ketten is sok közös programot csinálunk. Minden nap edzek, igyekszem ezzel is jó közérzetben tartani magam testileg-lelkileg. A barátnőmmel is napi szinten tartom a kapcsolatot, tehát ésszerű okát nem látom, hogy miért vagyok ennyire életunt.
Voltatok már úgy, hogy gyakorlatilag teljes az életetek, mégis olyan érzés ült rajtatok, hogy értelmetlen és hiányos az életetek?
Habár én még csak 17 éves vagyok de már évek óta érzem így, pedig igazából még előttem az élet. Mégis sok mindennem úgy vagyok hogy most visszasírom a "gyermekkort" mikor még minden új dolgot elképesztőnek érdekesnek találok. Most meg már hogy ezt azt láttam mindent elképzelhetőnek találok, és hiába új dolog és azt mondom " wáóóó " de igazából nincs meg ugyan az az érzés.
Úgy vagyok mindennel hogy semmilyen. Nincs kedvem semmihez mert nem dob fel de ha el is megyek akkor sem rossz de nem is jó hanem semmilyen. Egész évbe bejártam suliba semmit nem tanultam nem csináltam semmit mégis jó eredménnyel zártam évet. Bementem nem volt se rossz se jó, nem szakadtam meg de azért nem is volt annyira laza, egyszóval ez ilyen semmilyen volt. Nem tudom mi történt velem nagyon rossz de remélem majd elmúlik ...
Gyerek kell nektek szerintem. Azért vagytok elégedetlenek. Azt érzitek hogy semmi nem történik és csak egy helyben álltok más az idő meg csak megy.
Addig amíg össze nem jön szedjetek Hova tablettát. A macskagyökér kivonat természetes kedélyjavító.
Miért gondolják az emberek, hogy a gyerekszüléssel megoldódnak a problémák?
Amikor azt hallom, hogy valakinek megromlott a házassága és ezért gyereket vállalt, mindig elgondolkodom rajta, hogy hogyan lehetnek ennyire felelőtlenek saját magukkal és a gyerekkel szemben is? Szerintem ez nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!