Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Miért van ez?

Figyelt kérdés
a barátommal lassan 2 éve vagyunk együtt és nagyjából 3-szor csókolóztunk nyelvesen. nem szeretek nyelvel csókolózni, mert nagyon nyálas. persze őt nagyon szeretem, nem ezzel van a gond. de néha szex közben nagyon izgató. meg fogom egyszer ezt szeretni? vagy valami? segítsetek. 17/L köszi

2013. aug. 14. 04:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlen találták ki, hogy nagybetűvel kezdjük a mondatokat... De mind1, este van. Avagy majdnem reggel.

Miért ilyen fontos, hogy megszeresd? Tedd azt, ami jólesik. Nincs semmi kötelező egy kapcsolatban, a két személytől függ csak. Ha így jó nektek, nem értem, mi a para. Ha meg a barátod nagyon szeretné, akkor csak szexet kell kezdeményeznie:DD

2013. aug. 14. 04:29
 2/13 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nagy betűvel kezdjük, nem azzal van a baj, nekem ez az írási stílusom, de ez látszik is szerintem, hogy azon kívűl nem vagyon van benne hiba. a másik meg az, hogy ő nagyon szereti és ezt meg is értem. én nem szeretem, ő meg igen. és most akkor smároljak vele csak azért, hogy neki jó legyen? ezen szerintem besértődne. ő is jót akar nekem. meg én is neki. szóval nem tudom.
2013. aug. 14. 04:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha 2 év alatt nem szeretted meg, akkor nem nagyon látom okát, hogy miért szeretnéd meg később... :/

Off:

Nem írsz helytelenül, de nagyon nem jó így olvasni. A nagybetű 'látványosabban' választja el a mondatokat, mint egy szimpla pont, ami még véletlen vesszőnek is tekinthető. De lehet ezzel csak én vagyok így.

2013. aug. 14. 04:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Te szereted a nyelvesezést?
2013. aug. 14. 04:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt még kapcsolatom, úgyhogy erre nem tudok válaszolni. Gondolatban tetszik a dolog. Ja, fiú vagyok.

Köszi a nagybetűs mondatkezdést:) Bocs ha kötözködőnek tűntem.

2013. aug. 14. 05:08
 6/13 A kérdező kommentje:
Semmi baj, már több emeber is említette, hogy kis betűvel kezdem a mondatot és tiszta hülyének néznek, hogy nem tudok írni... Pedig tudok, mert ötös voltam helyesírásból, de szerintem mindenkinek van egy fajta írási stílusa. Az enyém ilyen. Nem szeretek nagybetűvel mondatot kezdeni, mert nekem az olyan túl hivatalosnak tűnik. Hány éves vagy, ha nem baj, hogy megkérdezem?
2013. aug. 14. 05:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül nyálas, mindenki másképp csókol, beszéld meg vele, hogy mi a csókkal a problémád, aztán alakítsatok rajta.

Csókolózni király, nem sok dolog van, ami érzelmesebb lehet ennél, érdemes próbálkozni(3 rossz tapasztalat miatt meg semmiképp ne hanyagold a csókolózást, nekem is volt számtalan rossz élményem, de amikor jó, akkor nagyon jó). 22F

2013. aug. 14. 05:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi :) De már beszéltünk róla, mi az ilyeneket meg szoktuk beszélni. Azt mondja, hogy nem zavarja, de tudom, hogy többször akarja, mint hátom.
2013. aug. 14. 05:36
 9/13 anonim ***** válasza:

17 vagyok. Nem vagyok túl motivált, megvagyok barátnő nélkül is. Így ritkán kezdeményezek. Leszámítva azon eseteket, amikor hamar kiderült, hogy nem kölcsönös a szimpátia; eddig ahányszor jobban megismertem az adott lányt, mindig visszaléptem végül...

De felkelt a nap, úgyhogy én lépek. Szép reggelt:)

2013. aug. 14. 05:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az en baratnom se szerette mert hogy nyalas... de ezert elotte kajak lenyeletem midnig a nyalamat. Persze nem turhazni kell hanem nagyokat nyellni es nincs gond :)) Mindenki happy lesz
2013. aug. 14. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!