Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a párommal. Ez számára az első komoly kapcsolat, előttem csak alkalmi ( szex) kapcsolatai voltak.

A minap csak beszélgettünk és valahogy feljött a téma. És megkérdeztem hogy hiányzik e neki hogy más nőkkel is legyen??

Amire azt mondta: " nem annyira"..

Kicsit furcsálltam a választ mert nekem nem hiányzik más férfi az életemből pedig nekem Ő volt az első. Vagy ez normális a pasiknál?

Ő 27

2013. aug. 12. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a probléma?
2013. aug. 12. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem szabad ilyeneket kérdezni
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Már megint a hülyeségen problémáztok ti nők... Tudnia kellett volna a jó választ: Ami "nem édesem, soha, én csak téged szeretlek".
 4/9 A kérdező kommentje:
Mivel azt mondta hogy nem annyira.. Tehát igen hiányzik neki. Ergo tartok tőle hogy nem vagyok elég jó neki ha már más hiányzik neki és előbb utóbb félrelép.. én eddig azt hittem hogy velem akar lenni és mindent megtudok neki adni.. de ezekszerint nem mert valami hiányzik neki. Vagy már túlgondolom?
2013. aug. 12. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Túlgondolod, egy tyúkeszű nő vagy.
2013. aug. 12. 14:01
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

5-ösön akkrát nevettem hogy félrenyeltem a piát :DDDDDDDDD

Ne gondold túl drágám, tény, hogy nem vagy elég neki. Gyengén dugsz :)

2013. aug. 12. 14:03
 7/9 ASOT ***** válasza:
Ez most komoly?
2013. aug. 12. 14:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a választ veheted egy nemnek is. Nem annyria. Hát csak annyira mint majdnem minden másik pasi is, ha látunk egy jó nőt akkor lehet megkívánnánk egy éjszakára aztán huss elszáll a gondolat. Veled van, a Te párod, téged nem csak 1 éjszakára akar nyilván. Ha mégsem hagy nyugodni kérdezősködj nála van-e valami, de ne próbálj kierőszakolni belőle valamit csak kérdezz rá. Megadtad neki az alkalmat, ha élni kíván vele akkor fog, ha nem akar akkor nincs semmi gond.
2013. aug. 12. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem kellett volna megkérdezned,mert ezzel elindítottál magadban egy lavinát.Kicsit túlreagálod a dolgot,feleslegesen emészted magad.Ha azt mondta nem annyira,az azt jelenti,hogy nyilván mást is megnéz vagy kívánatosnak tart.Ez nem azt jelenti,hogy meg is csalna.

Szerintem kattanj le a témáról és felejtsd el.Ne hozakodj elő ilyen kérdésekkel,csak éljetek az életeteket.

2013. aug. 12. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!