Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám vissza szerezni?
Figyelt kérdés
Volt barátnőmmel együtt voltunk 8 hónapot. Megcsalt egy hónapot húzta halasztotta és szakítót de abban az egy hónapban ágyba bujtunk meg együtt voltunk és hazudott nekem .. És úgy jöttem rá h sétáltunk haverommal és megláttam egy másik sráccal na ugye oda mentem elpattant az agyam ordítoztam beolvastam neki..Facebookon össze vesztünk le is törölt. Most még mindig együtt van egy sráccal de mielőtt még össze vesztünk volna megkérdezte h ha akarom szakít vele és összejön velem de nem garantálja h boldog lesz. Én ezt el utasittotam és össze kaptunk mert elpattant az agyam és leszidtam h mit tett. Én teljesen össze omlottam és csak rá tudok gondolni. És nem tudom hogyan tudnám vissza szerezni..Nekem már kifogytak az ötleteim.. Nem vagyok egy maga tehetetlen srác de már nem tudom mit tegyek. Nagyon sok minden köt hozzá és nem tudom elfogadni h csak úgy elfelejtsem! És azt mondja h szereti a srácot de ha miattam szakított volna akkor csak fontosabbnak tart nem igaz?! Segítsetek kérlek! 18/f2013. aug. 13. 16:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem inkább elfelejteni próbáld. Menj sportolni: biciklizz, fuss, görkorizz, lovagolj, találkozz barátokkal, és hagyd a lányt békén. Majd elmúlik a dolog.
3/3 anonim válasza:
igy már nem lenne ugyanaz.. én is kb igy vagyok..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!