Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kezdeti lángolást vissza lehet szerezni valahogy?
Párommal már több mint 1 éve együtt vagyunk,kicsit el laposodott a kapcsolatunk,megszoktuk egymást,persze szeretjük egymást,de nekem annyira hiányzik az a kezdeti vibrálás,a tűz,a pillangók a gyomromban.Tudom hogy ugyanolyan sose lesz már,de legalább egy kis tűz kellene a kapcsolatunkba,kacérkodás stb.
Hogyan lehetne vissza szerezni?
Vissza lehet szerezni. Mi 6 éve vagyunk együtt, de nálunk is voltak ilyen "hullámvölgyek", mint minden kapcsolatban megesik, ahol régóta vannak együtt.
Én csak szimplán leültem a párommal beszélgetni, nosztalgiázni hogy "emlékszer amikor..." és tök jókat beszélgettünk. Aztán mikor úgy láttam hogy teljesen belemélyült és mondta hogy neki is hiányzik, akkor elkezdtem mondani, hogy milyen jó lenne ha újra ez lenne és valamit csináljunk hogy ez ne legyen már ilyen lapos. Sajnos a legtöbb esetben (sőt, mindig) Ő miatta laposodtunk el, mert teljesen elkényelmesedett, ellustult és ez nekem nem tetszett, mert mindig én próbáltam ez ellen tenni. De ha nem beszéltem meg Vele, akkor esélytelen is volt minden erőfeszítésem. Ő pont az a fajta aki a szavakból ért, s nem abból hogy nyaggatom, utalgatok.
És szerencsére minden nagyon jól megy, és igen, bátran kijelenthetem hogy ugyan azt érezzük mind ketten mint anno, sőt még erőteljesebben.
Próbáld meg Te is, hogy leülsz vele beszélgetni. Elmondod milyen jó volt és milyen jó lenne megint, ha az lenne mint régen.
Hasonló helyzetben voltam nemrég én is. Másfél év után úgy éreztem, hogy kezd laposodni, és semmiképp sem akartam hagyni, hogy ez bekövetkezzen, mert az járt a fejemben, hogy mi lesz 5 év múlva. Az elején sokat simogattuk egymást, masszírozta a talpamat tv nézés közben, összebújtunk, és ez kezdett elmaradni, és nekem nagyon hiányzott, hiányoztak a szép szavak, becézgetések. Zavart, hogy már csak a keresztnevemen szólít. Tudtam, hogy szeret, de mégis... Volt egy időszak, mikor még féltékeny is voltam, mert azt hittem talán más van a képben.
Elkezdtem közeledni, nem voltam tolakodó, de minden alkalmat megragadtam, hogy hozzá érjek, átöleljem, masszíroztam, simogattam, fogtam a kezét, becézgettem. Éreztettem vele, hogy ő az én életem nagy szerelme. Egy ideig nem jött viszonzás, de nem keseredtem el, nem adtam fel. Majd lassan újra én lettem a kiscicája, a királynője, sokáig csókol, mielőtt elmegy, és napról napra javul a helyzet. Megérte harcolni érte. Persze van mikor az ember úgy érzi, hogy feleslegesen töri magát. Akkor kell erősnek maradni, és ADNI és ADNI és ADNI!!!
ez mind szép és jó. de én kíváncsi lennék arra házasságban ez hogy történik amikor még egy puci baba is van. nincs kire ráhagyni pár órára sm mert nincs segítségünk?
na okosak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!