Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kezdeti lángolást vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kezdeti lángolást vissza lehet szerezni valahogy?

Figyelt kérdés

Párommal már több mint 1 éve együtt vagyunk,kicsit el laposodott a kapcsolatunk,megszoktuk egymást,persze szeretjük egymást,de nekem annyira hiányzik az a kezdeti vibrálás,a tűz,a pillangók a gyomromban.Tudom hogy ugyanolyan sose lesz már,de legalább egy kis tűz kellene a kapcsolatunkba,kacérkodás stb.

Hogyan lehetne vissza szerezni?

2013. jún. 24. 08:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Amint olyan erzesed lesz, hogy elveszitheted, egybol ott lesz az a tuz.
2013. jún. 24. 09:18
 12/17 anonim ***** válasza:
mi 5 éve vagyunk együtt és szakítottam vele ,mert elhanyagolt és nem csináltunk semmit soha aztán mikor újra összejöttünk olyan volt mint régen persze nem lehet fenntartani ezt mindig de jó vele.
2013. jún. 24. 09:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Én fel szoktam idézni, hogy milyen volt a kezdet vele. Mennyire örültem az első csóknak, az első szeretkezésnek. (Nem abszolút az első, volt már barátnőm. Tehát itt azon van a hangsúly, hogy mennyire örültem NEKI.)
2013. jún. 24. 10:26
 14/17 anonim ***** válasza:

ma 09:07

ha hasonló problémád van, ne más kérdése alá írd ki és itt várd a választ..."okos"...

2013. jún. 24. 10:51
 15/17 anonim válasza:

de úgy kíváncsi lennék mit mondanak az okos, sokat megélt, bölcs tinik erre.

a kérdésem már rég kint van csak érdekes mód erre nem tudnak már okosat sugallni :)

2013. jún. 24. 10:58
 16/17 anonim ***** válasza:
ha tudod hogy itt sok a bölcs "tini", felnőtt létedre miért tőlük vársz választ? ;)
2013. jún. 24. 11:13
 17/17 anonim válasza:
hàt mert ôk az okosak:-)
2013. jún. 24. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!