Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel másfél éve együtt vagyunk. Egy hónapja szakítottunk, mert egy másik fiú erősen vonzotta, és erre a kapcsolatunk ment rá (nem csalt meg, de nagyon csúnyán viselkedett velem).

Valójában én szakítottam vele, mert ő határozatlan volt, én meg nem tudtam elviselni ezt a helyzetet.

Ő jött vissza, hozzám, hogy szeret és nagyon hülye volt, bocsássak meg neki, kezdjük újra tiszta lappal. Nagyon szeretem, így megtettem, és most újra együtt, tiszta lapokkal.

Úgy érzem tényleg megbánta és nagyon szeret, mert keres és látom rajta, h szeret velem lenni...

Persze az anyuját "tájékoztatta" mindenről, azóta nincs megállás, és folyamatosan minden hülye kifogással zsarolja a lányát, hogy hagyjon ott, mert ez nem szerelem...

Az utóbbi egy hónapban (új lehetőség ideje) minden jól ment köztünk, de az anyja nem hagy neki nyugtot, és ez már engem is nagyon bosszant, mert a barátnőm feszült és velem is goromba néha. :( Nehéz neki a fősuli is, és az is elbizonytalanítja, ha rossz jegyet kap)

Mondtam, hogy üljön le vele és beszéljenek, de állítólag nem enged az "elképzeléséből", mivel azzal jön, hogy ő is megszívta az első kapcsolatát, és arra ösztönzi a lányát, hogy élje ki magát és ne ragadjon le az elsőnél..:S

Barátnőm azt mondja, hogy szerelmes belém, és nem akar velem szakítani anyuja miatt, de kezd bedilizni miatta..:S

Persze, nekem egy szót se szólt az anyja, hogy hagyjam békén a lányát, csak őt zsarolja érzelmileg. :S

Kérem, hogy aki járt már hasonló cipőben, az feltétlen mesélje el, hogy sikerült kilábalni ebből a helyzetből.

Köszi előre is a segítségeteket. F23

2009. okt. 27. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy egy duruzsuló anyuka ellenében hosszú távon csak veszíteni lehet. Ezt ne kezeld statisztikai mértékűnek, ez az én két péládval alátámasztott tapasztalatom, majd meglátjuk, mások mit írnak. Hátrány, ha a lány otthon él, előny, ha csak hétvégén kap a fülébe duruzsolást. Szintén előny, ha anyagilag függetlendni tud az anyjától, az egy zsarolási faktorral kevesebb. Ugyanakkor ha nagyon hosszú távra nézünk: kell neked ilyen anyós?
2009. okt. 27. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Az anyós nem kell, de a lányát nagyon szeretem, és nem adom fel, amíg azt látom, hogy szeret és velem akar maradni.

Anyagilag sajnos függ tőle, nem akarom, hogy az anyujával nagy bajok legyenek. Nemcsak személyesen, de telefonon is, mikor beszélnek, állandóan lecseszi valami hülyeségért, persze előbb-utóbb minden rám vezethető vissza. :S

2009. okt. 27. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Muternak igaza volt! De ez rád is vonatkozik! Ne ragadj le az elsőnél te se!! ÉLJ AMÍG TUDSZ!!
2009. okt. 29. 20:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagylány már, ha az anyukájának jobban hisz, mint nekem, akkor talán tényleg jobb lesz hosszútávon, ha szakítunk, mert árnyékként sosem hagy nyugtot nekünk...
2009. okt. 29. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
hát beszéljetek közösen a kedves mamával. fiatalok vagytok még, ha nem működne mégse annyira a dolog akk. szakítotok és kész, továbbléptek. de semmiképp se hagyd el a mama kedvéért. anyámék is 21-22 évesek voltak amikor összejöttek és még most is együtt élnek, és ő nekik pedig apám családja akart mindig keresztbe tenni. már 17 éve h. együtt vannak... szal ne problémázz az anyós miatt:)
2009. okt. 30. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!