Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebből a kapcsolatból lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből a kapcsolatból lehet valami?

Figyelt kérdés

Az történt és 4 napja megismertem egy lányt a barátomnak köszönhetően,mert már régóta barátok voltak (a barátom elköltözött onnan ahol a lány lakik)és szerelem volt részemről első látásra!

A barátom megkérdezte tőle is,és tőlem is hogy szerelmesek vagyunk-e a másik,ő is azt mondta,én is,persze ezt mi nem tudtuk hogy szerelmesek vagyunk egymásba!

Tegnap elmeséltem neki,hogy szerelmes vagyok belé,és hogy lehetne-e valami köztünk?

Ő azt válaszolta hogy ő is szerelmes lett,de sajnos messze lakik tőlem,a távolságot sajnálja a legjobban,és még várna 2 évet a járással.

Én tudok annyit várni,évente kb, 2-3-szor tudnánk találkozni,és naponta beszélgetni a facebook-on.

Lehet ebből valami?

2013. aug. 13. 14:26
1 2
 1/11 Sir Sarcasm ***** válasza:
78%
2 év múlva már nyoma sem lesz ennek az érzésnek
2013. aug. 13. 14:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy ? Az azért számít :) Ha nem vagy több 15nél, akkor bármi lehet :)
2013. aug. 13. 14:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék ennyit várni senkire, de ez csak az én véleményem. Két év alatt annyi minden történik, kizárt dolognak tartom, hogy ennyit várjak valakire, akit még csak nem is ismerek (mert 4 nap az még nem ismeretség szerintem).
2013. aug. 13. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sok a kifogás a lány részéről.Véleményem szerint felejtős a dolog.Keress inkább valakit,aki elérhető számodra!
2013. aug. 13. 14:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy dolgot megtanultam: várni nem érdemes... :) Lehet, hogy miatta olyat küldesz el, akivel jobb kapcsolatod lenne 20L
2013. aug. 13. 14:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Mennyi a távolság? Na meg a legfőbb: hány évesek vagytok?

2 év alatt kb 6-szor találkozni, az nem kapcsolat. Te sem akarsz netes párkapcsolatot szerintem és ki fog hűlni így hamar a dolog mert lesz aki elérhetőbb lesz.

2013. aug. 13. 14:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Ákos te vagy? :D
2013. aug. 13. 14:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta ne várjak,majd eljön az idő,2 év szerintem is sok,de ha ő is bírná addig,akkor én is
2013. aug. 13. 14:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom őt kiverni a fejemből,annyi mindent csináltunk :)
2013. aug. 13. 14:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Négy nap alatt? Az igen...
2013. aug. 13. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!