Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagilag ki használ, lépjek ki ebből a kapcsolatból?
6 hónapja járunk,én 23 L,ő 29 F
A kapcsolatunk elején nem tűnt fel,de folyton pénzt kért erre,arra.
Például előfordul hogy találkozunk,erre közli,hogy ki tudnám e segíteni,eleinte 500,majd 1000Ft-al.
Ő is,én is dolgozom,ő szeret a haverokkal bulizni,igaz hívott engem is,de én nem szeretek eljárni bulizni,ő viszont elveri a pénzét,meg elissza,aztán tőlem kér segítséget.....már a szakításon gondolkodom,előre látom,hogy milyen lenne ha összeköltöznénk (fel is vetette,én időt kértem)
Ha ennyire szerencsétlen,hogy elveri a pénzét,hiába mondom neki hogy fogja magát,és takarítson,éljen egyedül.
Semmilyen programot nem lehet vele tervezni,mert az a válasz h nincs pénze....mikor heti 2 alkalommal jár el,ismerőstől hallottam hogy részegen még idegeneknek is piát fizet...
Nem, de ha ezt a kérdést most egy csávó tette volna fel akkor máris zengene a "HAHAHAHA LÚZER AHAHHAHAH MÉ' NEM VIGYÁZTÁ JOBBAN! HAHAHA BALEK HAHAHAH ÍGY JÁRTÁ' HAHAHAHA MEGÉRDEMLED"
De ha csajjal teszik meg akkor rögtön megy a fújjolás.
ma 22:17
Az ilyen csajokat is le szokták oltani "kedves" 57-es nem tudom miről beszélsz.....
Nem ide tartozik:
A folyamatos "minden nő által kiírt kérdésnél ott vagyok,és szidom a női nemet" stílust nem unod még?
Csak mert annyira szánalmas!
ma 22:25
Miről beszélsz??
Te tényleg ilyen hülye vagy??
Ha egy pasi megdug egy rakat csajt,akkor király csávó!
Ha egy nő válogatja sűrűn a partnereit nagy K!
Milyen hátrányos megkülönböztetésről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!