Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagilag ki használ, lépjek ki ebből a kapcsolatból?
6 hónapja járunk,én 23 L,ő 29 F
A kapcsolatunk elején nem tűnt fel,de folyton pénzt kért erre,arra.
Például előfordul hogy találkozunk,erre közli,hogy ki tudnám e segíteni,eleinte 500,majd 1000Ft-al.
Ő is,én is dolgozom,ő szeret a haverokkal bulizni,igaz hívott engem is,de én nem szeretek eljárni bulizni,ő viszont elveri a pénzét,meg elissza,aztán tőlem kér segítséget.....már a szakításon gondolkodom,előre látom,hogy milyen lenne ha összeköltöznénk (fel is vetette,én időt kértem)
Ha ennyire szerencsétlen,hogy elveri a pénzét,hiába mondom neki hogy fogja magát,és takarítson,éljen egyedül.
Semmilyen programot nem lehet vele tervezni,mert az a válasz h nincs pénze....mikor heti 2 alkalommal jár el,ismerőstől hallottam hogy részegen még idegeneknek is piát fizet...
A lehúzásokról.
Ha egy csaj lehúz egy csávót anyagilag ahhoz tapsol a köznép, meg kiröhögik a balekot. "Találékony a csaj" meg "felhasználja amije van" - nevetnek kedélyesen.
De fordítva kb máglyára akarják küldeni a csávót, mondván "mekkora féreg".
Senki sem szokta kiröhögni az ilyen pasikat,ott is oltják a csajt...én ezt látom!
Szerintem te képzelődsz!
Aki lehúz egy nőt az patkány.
Ezzel összeköltözni??? Na ne nevettess!!! Az ilyen trógerektől menekülni kell. Akkor sem húznék le egy csajt ha neki sok pénze lenne én meg csóró lennék.
28F
Bezzeg az a csaj aki csávót húz le! Kitüntetést neki!
tegnap 23:28
A lehúzás mindig csúnya dolog de méginkább az ha a férfi teszi!
Mitől jobb is, ha egy csaj teszi? Mitől "nemesebb" dolog az?
Semmivel. Kettős mérce.
ma 12:33
Nem unod még magad?
Mindenhol ezt csinálod.
Annyira szapulod a nőket,akkor legyél meleg!(ha még nem vagy az)
Nem vagyok az és nem is leszek :D
Ha ecce' sok pénzem lesz megveszem kilóra a legjobb csajokat másra amúgy se jók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!