Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz ebből a kapcsolatból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ebből a kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Szép napot Mindenkinek!

Talán gáz, hogy itt kérek tanácsot...de az idegrendszerem kezdi felmondani a szolgálatot :( Mondjatok valami okosat :( Január óta együtt élünk a párommal (27F-26L). Kb. 1,5-2 évvel ezelőtt volt,egy csaj akibe enyhén szólva belehabarodott (18L !!!!!). Mire a csajnak egyértelművé vált, hogy a párom nem szimplán barátként tekint rá...addig Ő már jócskán "belezúgott". A csaj elmondta, hogy totál nem az ő esete...nem akar tőle semmit...barátok legyenek csak. Viszont a párom részéről az érzések megmaradtak...még ha nem is olyan mértékben, de még mindig nem semleges neki a csaj. Januárban összeköltöztünk...és engem irtóra zavar az, hogy facebook-on beszél a csajjal...változó a gyakoriság. Ja egyébként a csaj csoporttása fősulin...tehát sokat vannak együtt. Folyton azzal jön nekem, hogy felfújom ezt az egészet...nyugodjak meg, mert engem szeret...meg, hogy Ő ezt az egészet csak egy kis flörtnek fogja fel...semmi komoly. Tudom megbeszéltél anno, hogy nem lesz köztük semmi....de mi lesz ha egyszer a csaj ezt máshogyan gondolja majd. Mi lesz, ha viszonozná a dolgokat ??? Mégis hogyan kellene ehhez az egészhez hozzáállnom ? Sokszor azt érzem 1 ujjal darabjaira tudnám szedni azt a csajt! Tudom ez durva..de megőrülök már ettől az egésztől :( Szeretem a párom, nem akarom elveszíteni. De az sem egy csodálatos állapot, hogy tudom közben jól el van mással :( Mit tegyek ?

2013. aug. 7. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján ez szerintem már nem kapcsolat,ezt te is tudod,csak félsz bevallani magadnak.Elmesélted,hogy másba szerelmes a párod,te komolyan így akarsz élni,félelemben,rettegésben,hogy a csaj majd egyszer mégis igent mond?Ez már nem rólad szól.Akármennyire is szereted a párodat.
2013. aug. 7. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben, amikor a férjem egy kolléganőjével kokettált, nem lett belőle semmi, de barátok maradtak. A helyzet az, hogy vagy megbékélsz a helyzettel, vagy állandó frusztrációban fogsz élni.

Ami nekem segített: többször volt, hogy elmentünk úgy együtt társaságba, hogy ott volt az adott nő is. És akkor nagyon jó érzés volt, hogy bármilyen szikra volt is köztük, engem választott, én vagyok most mellette, engem vállal fel mások előtt, és ezt a nő is láthatja - szemmel láthatóan ez neki kicsit rosszul is esett. Szóval próbálj meg ilyen helyzeteket teremteni. És miért arra a lányra haragszol? Ő igazán nem tett semmit, csak fogadta egy csoporttársa baráti közeledését... rá aztán igazán nem kéne haragudnod. Szerintem a párodra se, hiszen az érzéseit senki nem tudja befolyásolni.

De döntött, hogy veled van, veled tervezi az életét, a lányt pedig csak barátnak tekinti. Tényleg azzal tudsz tenni az ügy érdekében a leginkább, ha minél jobban szembesíted a lányt is, hogy ti együtt vagytok, jól megvagytok. Nem tudom, ti ismeritek-e egymást személyesen, de hidd el, hogy ha valakit ismerek, esetleg jóban is vagyok vele, annak a párja sokkal inkább tabu, mint egy vadidegen nőé.

2013. aug. 7. 15:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Feltettem a páromnak azt a kérdést, hogy ha esetleg a csaj az elején igent mondott volna neki...mi következett volna ? Azt felelte, hogy nem tudja...nem tudja, hogy hűséges maradt volna :( Nem ismerem személyesen a csajt..soha nem találkoztam vele. Talán rávetítem azt a dühöt, amit a páromra kellene..nem tudom.
2013. aug. 7. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Te nem a párodra haragszol, hanem a szituációra. Mert sajnos ez mindig benne van a pakliban, hogy jön valaki, aki új, érdekes, izgalmas... Mindenkinél van ilyen, hidd el, csak a többség nem vallaná be soha. A párod legalább őszinte volt veled, és ezt értékeld.

Te is leszel még ilyen helyzetben, és küzdeni fogsz az érzékeiddel...

2013. aug. 7. 15:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Most komolyan irreális óhaj az a részemről, hogy a párom ne foglalkozzon más nőkkel , úgy mint nő ?! Legyenek barátai...nem ezzel van a baj.
2013. aug. 7. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem irreális óhaj, de az érzéseket nem lehet befolyásolni. Abból, amit leírtál, az jött le, hogy ő barátként foglalkozik az illetővel, de ha felkeltődik benne a vonzalom, akkor arról szerintem nem tehet... ahogy te se tehetnél arról, ha vonzódni kezdenél valakihez, aki nem a párod. Az ilyesmit minél jobban igyekszel elnyomni, annál erősebb. Nem csalt meg, nem alakult ki semmi vállalhatatlan köztük, és még el is mondta neked. Ebben a szituációban ez a legtöbb, amit megtehet. Az, hogy nem biztos, hogy ellen tudott volna állni... mondhatta volna, hogy tuti ellenállt volna, de te is tudod, hogy nem lenne igaz...

Az igazság meg néha fájdalmas. De szerintem itt semmi olyasmi nem történt, ami miatt aggódnod kellene. Van egy barátja, akihez valamilyen szinten vonzódik, de nincs közük egymáshoz. A flört amúgy nagyon jót tud tenni a ti kapcsolatotoknak is, hiszen folyamatosan fenntartja a "bizsergést", amit, ha ügyes vagy, veled él meg. Hiszen veled van...

Hosszú párkapcsolatokban óhatatlanul felbukkan mindig valaki új, érdekes, és szerintem a lehető legjobban kezeli a párod. Komolyan. Én sok hasonló ügybe futottam már bele életem során, látom baráti pároknál is, és egy ártalmatlan flörtből még soha nem lett baj. Baj lett abból, ha valaki túl sokat képzelt a flörtbe (de akkor nem minősíteni ártalmatlan flörtnek), baj lett abból, ha valaki próbálta elnyomni a vonzalmát, de abból, hogy barátilag flörtölgetett, abból még nem lett baj.

Van egy 50-en felüli barátnőm, akinek a férje szokott velem flörtölgetni. És ez a nő elmondta, hogy amikor a férje velem van, akkor utána mindig feldobódva megy haza, és ez az ő párkapcsolatuknak is nagyon jót tesz. És biztatott arra, hogy nyugodtan flörtölgessek a férjével, hiszen az ő házasságukban már sok újdonság nincsen, de ettől tudnak érdekesek, izgalmasak lenni egymás számára, hogy néha picit kikacsintanak mindketten a kapcsolatból. Nem csalják meg egymást, nagyon jó a kapcsolatuk, és talán pont ezért... mert tudják, hogy kell az, hogy a flörttől egy picit izgalmasnak, érdekesnek, nőnek ill. férfinak érezzék magukat. És ha valaki jól érzi magát a bőrében, akkor a párkapcsolatában is jól érzi magát.

Ez a hosszú házasságok (egyik) titka... hogy flörtök bizony mindig vannak/lesznek, ami felett érdemes jótékonyan szemet hunyni, és kihasználni, hogy a párod éppen egy izgalmas, jó pasinak érzi magát... valaki más megalapozta neked, hát ügyesen élj vele! Erősítsd meg még jobban ebben, éreztesd, hogy mennyire értékesnek, izgalmasnak, kívánatosnak, férfiasnak találod. Ha ezt teszed, nyert ügyed van. Ha hisztizel a flört miatt, akkor elveszíted...

2013. aug. 7. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Külső szemmel talán ilyen "egyszerűnek" tűnik ez az egész...de nem az. Barátok...persze. Nem történt köztük semmi olyan...persze. Amikor kiderült ez az egész "kicsit belezúgtam" story, elkövettem egy nagy hibát. Belementem olyan beszélgetésekbe, amikbe nem lett volna szabad. Konkrétan én voltam az az ember, akinek elsírta a bánatát a csajjal kapcsolatban :( nekem panaszkodta el, hogy viszonyul/nem viszonyul hozzá a csaj...milyen dolgokban (sulis) segített neki, amiket még csak meg sem köszönt...miért nem reagált bizonyos üzenetekre...vagy miért úgy reagált ahogy. Az ilyen beszélgetéseknek az lett a vége, hogy egyszerűen sírva fakadtam...mert nem bírtam tovább. Úgy éreztem megállás nélkül zúdítja rám a sz*rt ! teljesen oda volt érte :( Ilyen előzmények után persze, hogy rosszul esik, ha vele cseveg! Egyrészt nagyon dühít, másrészt pedig előjönnek azok a régi "nem bírom mindjárt hányok" érzések. Arról meg már nem is beszélek, hogy időnként a MI közös dolgaink hanyagolva vannak...mert a sok facebook-os beszélgetés mellett nem ér rá ilyesmire.
2013. aug. 8. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!