Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
Azt ha egy olyan valaki küld el a fenébe bunkón akit szeretsz?
2013. aug. 12. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:

„Te is csak egy vádaskodó pi..hiányos srác vagy, aki azt hiszi, hogy azzal, hogy mocskolja a nőket, és isteníti a férfiakat, elér valamit.”

Nem mockomolom a nőket, nem istenítem a férfiakat. El akarok érni valamit, igen: a világot szebbé tennu.

„Nincs igazad, és ezt te is tudod. Gondolom a való életben egy kis besz..i vagy, aki oda sem mer menni a csajokhoz és elvárja, hogy a csajok kezdeményezzenek.”

Ez ócska személyeskedés, nem is tudom, hogy hogy jön ide. Azon kívül, már az előbb leírtam a dolgot a kezdeményezéssel, de úgy látszik, nem tudsz olvasni, vagy azzal próbálsz megalázni, hogy mindent leíratsz százszor vele.

„Na hagyjál már ezzel a "mi, szegény elnyomott férfiak" szöveggel, mert elég unalmas! Persze, mert nektek aztán minden jár. Ti, ha megnéztek egy csajt a barátnőtökön kívül vagy esetleg meg is du.gjátok, az a mentség, hogy ez az ösztön nálatok. Persze, ha egy csaj csinál ilyet, akkor az már egyből ri...c”

Ez nem így van, ugyanúgy ítélem meg, mind a két helyzetet.

„Ha ti csaltok meg valakit, akkor biztos nem adta meg azt, ami kellett nektek az ágyban.”

Most, ha olyan akarnék lenni, mint te, és személyeskednék, azt írnám: „neked pedig biztosan nem elég feszes a hüvelyizomzatod” :D

„Szóval jó nyugodtan feld..hatod magadnak az érveidet és az igazadat is, habár az utóbbit nehéz lesz, mert az neked nincs!”

Attól, hogy valamit többször erőszakosan megismételsz nem lesz igazad. Ez ilyen női mentalitás.

„És elnézést, hogy kissé trágáran fogalmaztam, de egy ilyen kis szájhős nagyon idegesítő tud lenni. Amúgy ezzel a felfogásoddal biztos, hogy nem fogsz normális csajt találni, ami nagy szerencse, mert pokollá tennéd bármelyik nő életét a kis "felsőbbrendűségeddel"!”

Nincs semmi fennsőbrendűségem, és amúgy nekem nincs szükségem nőre, mert kiválóan megvagyok nélkületek. Sőt, csak púpok vagytok az ember hátán.

2013. aug. 12. 23:23
 62/71 anonim ***** válasza:

„neked pedig biztosan nem elég feszes a hüvelyizomzatod” -szép próbálkozás, egész jót nevettem :)

"Soha a nőkről csúnyán ne beszélj, nincs oly alantas asszonyi személy, aki ne volna méltó tiszteletre: hisz asszony nélkül férfi nem születne. "(Pedro Calderón)

Ember hiba nélkül nincsen, és amíg nem tanuljuk meg kezelni egymás hibáit, addig csak feleslegesen mérgelődünk :)

A világ szebbé tételével kicsit elkéstél, mert kb. a béka segge alatt vagyunk. Az én időmben 12 évesen még a puszitól is féltünk, a mostaniak 12 évesen dugnak...Bele se merek gondolni, mi lesz 20 év múlva...és erről bizony a társadalom tehet, nők és férfiak egyaránt...

2013. aug. 12. 23:33
 63/71 anonim ***** válasza:

"Soha a nőkről csúnyán ne beszélj, nincs oly alantas asszonyi személy, aki ne volna méltó tiszteletre: hisz asszony nélkül férfi nem születne. "(Pedro Calderón)

Egyrészt a mag, amiből a gyerek lesz a férfiból jön, a nő csak utólag fogadja be azt. Másrészt, férfi és nő, férfi nélkül sem születhetne. Harmadszor: gyereket hozni a világra jó cselekedet akkor, ha a gyereknek megfelelő körülményeket tudsz biztosítani, gaztett akkor, ha nem, gyereket csinálni önmagában nem erény, fel is kell tudni nevelni. Negyedrészt: ha az anyáknak ki is jár a tisztelet (az előbbi megkötéssel), nem minden nő anya. Vagyis az idézetben szereplő kijelentés nem állja meg a helyét.

Amit pedig az egyre romló társadalomról írtál, az nem tudom, hogy jön ide.

2013. aug. 12. 23:40
 64/71 anonim ***** válasza:

Férfi nélkül is születne gyermek, spermabankról nem hallottál? Ám hiába fagyasztják le a petesejtet, kell egy nő, hogy kifejlődjön a méhében a gyerek.

Te mind vagy kiakadva, hogy ilyenek meg olyanok a lányok...a társadalom nem kis részben befolyásolja a viselkedést/gondolkodást/életmódot....

2013. aug. 12. 23:44
 65/71 anonim ***** válasza:
Ott van a lombik. Sperma ugyanannyira kell, mint petesejt.
2013. aug. 12. 23:47
 66/71 anonim ***** válasza:
De nem is értem, ez a nőünneplő szöveg hogy kapcsolódik ide.
2013. aug. 12. 23:48
 67/71 anonim ***** válasza:
Lefáradásból nekem ennyi elég volt:) Jó éjt:)
2013. aug. 12. 23:54
 68/71 anonim ***** válasza:
Remélem sikerült letörnöm a marhanagy egódat. Büszke vagyok rá, hogy személyemben végre láttál valakit, aki nem hajbókól a nők előtt.
2013. aug. 12. 23:56
 69/71 anonim ***** válasza:
ÓÓÓÓÓ, annyira, de annyira tudtam, hogy a végén még bunkózol egyet...veled ellentétben, nekem nincs nagy egóm...csak nem látom értelmét a további "beszélgetésnek", mert semmi meggyőzővel nem tudsz előrukkolni:) Amúgy meg, képzeld, ismertem én még ilyen nőgyűlölőt, aki a végén becsajozott és belátta, hogy nem volt igaza...szerintem veled is ez lesz...mert amíg nem tiszteled a párod, addig nincs szó normális kapcsolatról...és neked azért nem kell nő, mert vagy soha nem volt dolgod nővel, vagy nem volt normális komoly kapcsolatod....az ember társas lény és előbb utóbb neked is hiányozni fog valaki, akire számíthatsz és akit szerethetsz :)Vagy te úgy képzelted el a hátralévő életed, hogy nő nélkül éled le? Persze, ilyet is lehet, csak nehogy arra ébredj 70 évesen, hogy magányos vagy és senkid nincs. Amúgy, megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?:)
2013. aug. 13. 00:03
 70/71 anonim ***** válasza:
Amit az előbb kihagytam: a lombik a szervezeten kívüli megtermékenyítést oldja meg, de remélem tudod, hogy utána a megtermékenyített petesejtet visszaültetik és a magzat a nő méhében fejlődik. Tehát férfire nincs szükség ilyen esetben, hála a spermabanknak, de nő nélkül gyerek nem lesz :)
2013. aug. 13. 00:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!