Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt feldolgozni?
Tudod mit? Nem mindenki utasítja vissza a ronda pasikat, mert van akinek a belső fontosabb.
Sajnos, nem fogom folytatni ezt a szájharcot itt veled, mert nyilvánvalóan egy múltbéli sérelmeden nem tudtál még túllépni, és azt hiszed, hogy azzal, hogy minden nőt lemocskolsz elérsz valamit, de sajnos tévedsz. Ez az általánosítgatás, amit te itt véghezviszel, csak a te téves felfogásod bizonyítéka. Sajnálom, hogy valaki ennyire nagyon megszívatott téged, de általában 2 emberen múlik a dolog...Kívánok neked kellemes éjszakát és remélem, valaki egyszer megmutatja, hogy mennyire tévedésben vagy(ez alatt azt értem, hogy találsz egy értelmes társat és már nem lesz kedved szemétkedni minden nővel) :)
Tudod mit? Nem mindenki utasítja vissza a ronda pasikat, mert van akinek a belső fontosabb.
Ez egy marhaság, mindenki ezt szajkózza, de senki sem gondolja komolyan, sőt, ha kiderül, hogy a pasi ronda, akkor szokta mondani a csa, hogy „hoppá, barátom van”.
„Sajnos, nem fogom folytatni ezt a szájharcot itt veled, mert nyilvánvalóan egy múltbéli sérelmeden nem tudtál még túllépni, és azt hiszed, hogy azzal, hogy minden nőt lemocskolsz elérsz valamit, de sajnos tévedsz.”
Azért nem folytatod, mert nyilvánvalóan nincs igazad. Nem akarok semmit em elérni vele, azért harcolok, hogy az igazság napvilágra kerüljön, ez nekem sokkal fontosabb, mint bármelyik nő.
„Ez az általánosítgatás, amit te itt véghezviszel, csak a te téves felfogásod bizonyítéka. Sajnálom, hogy valaki ennyire nagyon megszívatott téged, de általában 2 emberen múlik a dolog...Kívánok neked kellemes éjszakát és remélem, valaki egyszer megmutatja, hogy mennyire tévedésben vagy(ez alatt azt értem, hogy találsz egy értelmes társat és már nem lesz kedved szemétkedni minden nővel)”
Ohh, annyira imádom ezt a szolidaritást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!