Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt feldolgozni?
Figyelt kérdés
Azt ha egy olyan valaki küld el a fenébe bunkón akit szeretsz?2013. aug. 12. 14:11
21/71 anonim válasza:
A lényeg, hogy elkényeztetettek vagytok. Ha átélnétek azokat az élményeket, amelyeket némely férfiak, hogy tudniillik évekig rájuk sem néz egy lány sem, és hónapokat kell elvesztegeljenek az életükből egy k....ért, csak azért, hogy az nagy kegyesen megengedje nekik, hogy kiny alhassák a p....ját, és utánna lerázza őket, mint egy piaci legyet, akkor nem panaszkodnátok ilyen marhaságokért és pont.
22/71 anonim válasza:
Csak már ideje lenne, hogy végre magatokba nézzetek.
23/71 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőnek alapban is van baja,nem értem miért kell még rátenni.
Mert te csalódtál a nőkben,attól még nem mind olyan.Én sem mondom a pasikra,hogy szemét mint,mert csalódtam egyben nem kevesebb,mint egy hete.Magamban kerestem a hibát,hogy nem vettem észre milyen,olyannak láttam,amilyennek szerettem volna és a valóság sajnos más.
24/71 anonim válasza:
Igen, de a lányokkal ma gond van: ez tény.
25/71 anonim válasza:
És, hogy mi a baj, az számtalan kérdésben ki volt fejtve itt a gyakorin, hadd ne kelljen még egyszer elismételni.
26/71 anonim válasza:
Nem minden lánnyal van gond,erre próbáltam rávilágítani.
A pasikkal is van ám bőven.:)
Felszínes világot élünk sajnos.
27/71 anonim válasza:
Van, de csak az elkényeztetettekkel, akik jóképűek. Csakhogy a lányok p****ja mindig rájuk bizsereg.
28/71 anonim válasza:
A pasik meg a külsőt nézik és aztán panaszkodnak, hogy mekkora egy szemét pi..át fogtak ki...Maradjunk annyiban, hogy sok olyan nő és sok olyan férfi van, akinek kár a levegő is...
29/71 anonim válasza:
Nem igaz, nem a külsőt nézik, még a bányarémeknek is annyi hodolójuk van, hogy össze sem bírják számolni. Az önzetlen, feltételek nélküli szeretetre nem képesek, csak a férfiak.
30/71 anonim válasza:
Ezek az önzetlen, feltételek nélküli szeretetre képes férfiak pedig legtöbb esetben megcsalják a barátnőjüket. Nem védem a női nemet, mert már én szégyellem magam amiatt, hová süllyedtek a mai "nők", de azért a férfiak sem szentek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!