Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem soha nem hívnak meg egy buliba se, nincsenek barátaim (Igaz barátok). Van így esélyem, h rámtaláljon a szerelem?
Nos, 17 éves lány vagyok. És nem igazán bírnak a lány oszttársaim. Csak 1-2. lényeg az, h nem hívak el a falujukba, ahol minden hétvégén esténként összejön egy kis társaság, beszélgetnek, buliznak. És nem tudom, h miért...
Lehet, h azért, mert olyan minden lében kanál vagyok? És ha van rá lehetőség szívesen ismerkedek?
Nem tudom és már nagyon rossz. Szeretnék végre barátot és barátokat. Szeretnék én is tartozni vhová.
Mit tegyek?
Itthon csak a sírhatnék jön rám. Meg az, h mennyire szánalmas vagyok. Nem jó ez így. Mást nemtudok csinálni, csak tv-t nézni, netezni meg felmenni a városba ... egyedül...
Mindig csak egyedül...
Kedves Kérdező!
Velem is pont ugyanez a helyzet van, csak én 14 éves vagyok. Ha gondolod, írj privibe!
Szia!
Én sem voltam sosem az a nagy társasági ember,de mindig elvoltam az osztályban.Igazán jó barátnőm nem volt,de mondjuk én valahogy nem is igényeltem.
Sokszor mentem egyedül én is a városba,vásárolni stb...
El kell járni különböző helyekre,akár sportolni :-) Keress egy hobbit,és ott valószínű megismersz másokat is.Sőt talán hasonló gondolkodású embereket.Így könnyebb az ismerkedés,szert teszel barátokra és talán barátra is :-P
ciao!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!