Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem soha nem hívnak meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem soha nem hívnak meg egy buliba se, nincsenek barátaim (Igaz barátok). Van így esélyem, h rámtaláljon a szerelem?

Figyelt kérdés

Nos, 17 éves lány vagyok. És nem igazán bírnak a lány oszttársaim. Csak 1-2. lényeg az, h nem hívak el a falujukba, ahol minden hétvégén esténként összejön egy kis társaság, beszélgetnek, buliznak. És nem tudom, h miért...

Lehet, h azért, mert olyan minden lében kanál vagyok? És ha van rá lehetőség szívesen ismerkedek?

Nem tudom és már nagyon rossz. Szeretnék végre barátot és barátokat. Szeretnék én is tartozni vhová.

Mit tegyek?

Itthon csak a sírhatnék jön rám. Meg az, h mennyire szánalmas vagyok. Nem jó ez így. Mást nemtudok csinálni, csak tv-t nézni, netezni meg felmenni a városba ... egyedül...

Mindig csak egyedül...

2009. okt. 27. 14:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%

Van így esélyem, h rámtaláljon a szerelem?

Nincs. HA otthon gubbadsz, csak magad elé nézve, akkor tuti nincs.

Az "oszttársaid" meg bunkók. Vagy Te vagy bunkó, utálatos, és kövér. Ki tudja?

2009. okt. 27. 14:38
 2/14 A kérdező kommentje:
Én egy szóval nem írtam, h az osztályátrsaim bunkók. Ezt honnan szetted?
2009. okt. 27. 14:44
 3/14 A kérdező kommentje:
*szedted
2009. okt. 27. 14:45
 4/14 anonim ***** válasza:
általában két oka van annak, hogy nem hívnak, vagy nem bírnak téged, vagy nem ismernek eléggé
2009. okt. 27. 14:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha nem bubkók, akkor marad a "vagy" utáni rész.
2009. okt. 27. 14:47
 6/14 A kérdező kommentje:

De értsd meg! Nem vagyok velük bunkó és a suliban egész jól elvagyunk. Poénkduk, sőt még myvip-re is rakott fel rólam az egyikőjük képet a barátok mappájában. Folyamattosan hívtak mikor kórházban voltam.

De akkor is valahol a szívemben érzem, h nem szeretnek. Valamiért, nem tudom miért. Fogalmam nincs.

A kövérségről meg annyit, h ez szerinted számottevő?? Mert pl engem egyátalán nem érdekel az emberek súlya. Amúgy meg 175magas és 55 kg vagyok. Szerinted kövér??

2009. okt. 27. 14:53
 7/14 anonim ***** válasza:
igen, énis ilyen vagyok. mégis 16 éves korom óta folyamatosan van barátom, már a 4. most 24. vagyok.
2009. okt. 27. 14:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy kövér-e vagy. Lehet, hogy a szájszagod rossz akkor.
2009. okt. 27. 15:02
 9/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Velem is ez a helyzet, de én 19 vagyok és fiú! Engem is nagyon zavar, és abszolút együtt érzek veled. Pedig se kövér, se csúnya, se szemüvege, semmi nem vagyok, egy tök átlag srácon kívül. és marhára zavar engem is. Ha go gondolod írj privibe, mert sajnos erről van mit még mondani.

2009. okt. 27. 15:07
 10/14 anonim ***** válasza:

18 nem 19!

Előző hsz-elő!

2009. okt. 27. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!