Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a megcsalásról fiúkák?
Figyelt kérdés
szeretem a barátomat, mégis öt fiúval megcsaltam. meg lehet ezt bocsátani? ti mit csináltatok volna, ha a barátnőtök ilyet tesz? szeretem, és mégis.2013. aug. 12. 12:35
11/23 Dragneel válasza:
Szerintem te egy 85 warlord vagy.
12/23 Dragneel válasza:
Szerintem te egy 85 warlord vagy. Mélyvörös enchantal. :)
13/23 anonim válasza:
Sztem nem lehet egyet se megbocsájtani. Sztem hagyd ott.. éld ki magad, ez kell most neked. :)
14/23 anonim válasza:
Provocator detected.
Please keep your calm and leave this page.
15/23 ASOT válasza:
"Fiúkák" Már ez kibaccná a biztit.
16/23 anonim válasza:
nálam a "bizti" csapná ki a biztit...:D
17/23 ASOT válasza:
jó de ezt általában így is szokták mondani így használják :)
18/23 anonim válasza:
Repülne, ez nyilvánvaló. :D És akkor még finom voltam, lehet kapna mást is... :D Sőt bosszúból megcsalom az összes barátnőjével. :D De viccet férle téve, amúgy 1 megcsalás sem megbocsátható, nem hogy 5.
19/23 anonim válasza:
Egyet se bocsájtanék meg, nem hogy ötöt! Ez akkor is így van, ha én is csaltam meg már egy-két barátnőmet. Természetesnek veszem ha más se bocsájtaná meg nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!