Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben avagy mit várnátok el tőlem?
Van egy lány jó barátom, akivel sok mindent megosztunk egymással, olyan mintha testvérek lennénk.
Sajnos véletlen megtudtam, hogy a barátja akibe a lány fülig szerelmes, fenn van egy ismerkedős oldalon, egyedülállóként, kapcsolatot keresve... Bíztam benne, hogy csak valami régi profil és nem frissítette, de biztosra akartam menni, ezért egy csinos lányként regisztrálva felvettem vele a kapcsolatot. Némi előkészítés után rákérdeztem van-e valakije, nem reagált rá semmit. Helyette megadta az összes elérhetőségét telefonostól, mindenestől és ilyeneket irkál:
"De mindenképp izgalmas és szimpatikus vagy... Kérlek mesélj magadról, amit fontosnak tartasz !"
Szerintem ez nagyon gáz. Egyelőre még megpróbálok belőle valamit kihúzni, de annyira feldühít, hogy értelmes választ sem tudok most írni neki. Legszívesebben lehordanám és darabokra törném.
Ha bebizonyosodik, hogy tényleg csajozni akar mellette, akkor mit tegyek? Szóljak a lánynak, ne szóljak? Ha a lány helyében lennétek, ti mit szeretnétek? Tudom önzőség, de nagyon félek tőle, hogy megromlik a viszonyunk, ha elmondom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!