Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a barátomat?

Figyelt kérdés
még 1hét és 3hónapja vagyunk együtt.nagyon szeretem.de elmentem csütörtökön bulizni.és ittunk elég sokat legjobb barátommal.és ő megcsókolt és csak kis reakció késéssel húztam el a fejem és mondtamneki h nem kellett volna.sőt azt is h találkoznunk se kéne jó sokáig.és mivel szeretem a barátom úgy éreztem el kell neki mondanom,de féltem nagyon így húztam.tegnap elmondtam neki.és közölte,h menjek pasizzak.csináljak amit akarok,de ő csalódott bennem.és h vége..viszont én nem tudok nélküle létezni se már:( azért mondtam el neki,mert semmit nem jelentett nekem. és megértem a reakcióját,de nem szeretném elveszíteni.segítsetek.kérlek
2009. okt. 27. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Gratulálok, ugye milyen jó síkrészegre vedelni magadat? :)
2009. okt. 27. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
sehogy. buktad. ígyjártál.
2009. okt. 27. 13:46
 3/4 Andrewka ***** válasza:
100%

Hát buktad az ügyet. Igazából megérdemelted. Minek iszod magad seggrészegre szingli fiúk között.

Kérd meg h beszéljetek még egyszer. Sírd el neki az érzéseidet. Bár kétlem h megbocsátana, jobban is teszi ha nem.

2009. okt. 27. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Saját esetemen okulva, akkor lesz neki a legjobb, ha kidob téged a fenébe. Ne éld bele magadat virágszál. Felelősségtudat semmi se szorult beléd.
2009. okt. 27. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!