Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedtetek olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtetek olyan emberrel itt gyakon akivel tartjátok a kapcsolatot vagy jártok vele?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok :)

2013. aug. 11. 20:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A barátomat itt ismertem meg. Egy ideje már boldog párkapcsolatban élünk :) Szerencsésnek tartom magam, hogy ez ITT összejöhetett...
2013. aug. 11. 20:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Én rengeteget ismerkedem, de a legtöbbel megszakadt a kapcsolat.

Egy biztos, az egyik jó barátnőmet itt ismertem meg, a távolság sem akadály, mert itt lakik a szomszéd utcában. xD

Fiúkkal ismerkedni is próbáltam, de nem megy, nem az én műfajom az internetes társkeresés.

Ja, meg modt újabban még egy lányt megismertem, aki nagyon aranyos! Vele facebookon beszélünk szinte minden nap. Kicsit messze lakik, de vele is szívesen taliznék.

2013. aug. 11. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Barátokat sikerült itt szereznem, már megérte feljönni az oldalra :)
2013. aug. 11. 20:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy idő után mindegyik ismeretségemnek vége lett, volt, akivel találkoztunk, de annyiban is maradt a dolog, volt, akivel nem találkoztunk személyesen.
2013. aug. 11. 20:42
 15/17 anonim ***** válasza:
volt olyan, hogy valakivel itt ismerkedtem meg aztán még párszor beszéltünk facebookon.. :)
2013. aug. 11. 21:10
 16/17 anonim ***** válasza:
volt innen egy "pasim" lehetett volna több is mint szex de én nem akartam,azóta nem ismerkedtem itt .
2013. aug. 11. 21:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen. Van egy csaj akit itt ismertem meg. Beleszerettem, de a távolság miatt csak barátok lehetünk. Beletörôdtem és az egyik legjobb barátom. Csak neki merek elmondani akármit. Kicsivel tõbb mint fél éve rendszeresen beszélünk.
2013. aug. 11. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!