Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok szoros kapcsolatot ápolna az exével?
Mondjuk az ex az éjszaka közepén felhívja, hogy elmondja, hogy sikerült az aznapi randija.
A párom teljesen kiakadt ezen. Főleg hogy időről időre meg az exem megpróbál visszaszerezni.
Szerintem nem kéne problémát csinálnia belőle, hiszen vele vagyok. Vagy én látom rosszul a dolgot?
Én vagyok a nő. Nem akarom "kitakarítani" az életemből, mert attól még, hogy a kapcsolatunk nem működött, a barátságunk megmaradt.
Mondjuk tény, hogy ő is ki van akadva a páromra, aki egy haverja, illetve szerinte már csak volt haverja, amiért képes volt velem összejönni. Én egyiket sem értem.
Nagyon nehezen bírtam, de az én volt barátnőm is így volt az exével. Aztán én is viszonylag jó kapcsolatban lettem a sráccal és volt, hogy együtt mentünk össze vissza.
Viszont megérthetnéd a párodat, mert nem mindenki fogadja el ezt könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!