Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok neten ismerkedne és fenntartaná olyan emberekkel a kapcsolatot, akiket csak egyszer látott? Pl. Egy-egy buli stb
társkeresőn, chat, stb-ilyeneken ne ismerkedjen.
de ha msn-ezik olyanokkal, akiket már ismer, mégha csak 1-szer is beszéltek, az nem zavar.
Miért kellene, hogy zavarjon?
Az itt a baj, hogy mostanában már a chatelés is megcsalásnak számít sajnos... Bízz a párodban, semmi gond nincs azzal, hogy vannak barátai és fenntartja a kapcsolatot! Valószínuleg nem szereti elveszíteni az embereket saját maga korul, én is ilyen vagyok..
engem zavar. látom, h belép, de rám nem ír. este meg csörget, h hívjam fel. miért nem tudjuk akkor megbeszélni akkor, mikor belép?
de ha ezt elmondanám neki, tuti megkapnám, h mivan csak nem figyelgetsz?
én mindig beszélgetek barátommal msn-en, ha mind2en fennvagyunk. nekem ez irreális lenne h mind2en ottvagyunk, de egyáltalán nem ír rám.
mellettem persze szokott másokkal is beszélgetni, de ez nem zavar, hiszen azok az ismerősei, akik fennvannak msnen, énis szoktam közbe ismerősökkel dumálni, de ez nem ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!