Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegennyelven is ki lehet alakítani egy bensőséges szerelmi kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire akadályozza a párkapcsolatot, ha két embernek nem ugyanaz az anyanyelve ? Nyilván beszélnek idegennyelveket, de azért az ember az anyanyelvén tudja igazán kifejezni az érzéseit...nem lehetetlen anyanyelvi szinten elsajátítani egy idegennyelvet, de ahhoz idő kell.

Nektek mi a véleményetek erről ? Mások tapasztalatai ezzel kapcsolatban különösen érdekelnének.

2013. aug. 11. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
semennyire se akadályozza:D egy barátnőm most költözött Skóciába:D
2013. aug. 11. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
10 eve angol nyelvteruleten elek, tehat foyekonyan beszelem a nyelvet. Volt angol anyanyelvu pasim, jol levoltunk, nem a nyelv volt a problema.
2013. aug. 11. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szavakkal lehet a legjobban kifejezni az érzéseket.
2013. aug. 11. 13:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem szavakkal ? Pedig a lányoknak fontos a sok beszélgetés.
2013. aug. 11. 13:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Az emberi kommunikáció 80%-a testbeszéd. Szinte minden èrzelmet ki lehet vele fejezni. No meg nem kell messzire menni hogy olyat találjunk akik az anynyelvükön sem értik meg egymást...
2013. aug. 11. 13:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én párom külföldi, és kezdettől fogva idegennyelven társalgunk (5 éve).
2013. aug. 11. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:

"pedig a lányoknak fontos a sok beszélgetés"

Nem lehetne, hogy végre ne általánosítsunk , az istenit már neki -.-'

2013. aug. 11. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Én kb középfokon tudok japánul, japán barátnőm van, és néha akadnak nehézségek, félreértések, amikből alkalmanként veszekedések is kialakulnak. Tehát valamennyire akadályoz, de ez nyilván idővel javulni fog, ahogy fejlesztem a nyelvtudásom.
2013. aug. 11. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Párom angol anyanyelvű. Mondjuk nagyon jól beszéltem angolul amikor megismerkedtünk is, de nyilván többet fejlődsz a beszélgetések folyamán. Nincs amit ne értenék meg amit ő mond. Én néha keresem a megfelelő kifejezést, ha valami komoly témáról beszélgetünk, de amúgy nem gond.
2013. aug. 11. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!