Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltak? Én lennék a hülye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltak? Én lennék a hülye?

Figyelt kérdés

Szörnyen érzem magam. feszül a mellkasom, nehéz a levegő vétel...

a fiú akivel 4 évig együtt voltam, úgy tűnik megcsalt,vagy legalábbis meg akart. már úgy két hónapja feltűnt, hogy a kolléganőjével milyen jól el van, smsezgetnek , facebookon ír neki üzeneteket (amiket tagadott) mindennap megnézi az adatlapját. később az smseket titkolta, rejtegette, törölte. esténként némította a telefonját, majd le is fordította, hogy ne látszódjon , ha világít. ma elvettem a telefonját és olyan sms volt benne, hogy a barátom írt tegnap a nőnek, hogy most sem akar esetleg a nő vele találkozni? mire a nő írta, hogy ez olyan mint egy randi (férjes) és lehet nem kéne, meg visszább kéne venniük. plusz ilyen mosolygós fejek, enyhe flörtök.

mikor számon kértem, olyan volt az arca mint akit nem érdekel az egész, mondta, hogy nincs köztük semmi, meg csak jó vele beszélgetni. a nő megérti.(igen nekem soha semmit nem mond el, mondván, hogy én úgy se értem meg)

plusz mostanában szinte soha nem alszunk együtt mert mindig kitalál valamit ,hogy pl meleg van és jobb ha nem vagyunk együtt indok.

tudom azt hogy az utóbbi 3 hónapban elég rosszu a alakult a kapcsoltaunk mivel én egy hónapig nagyon sokat tanultam egy vizsgára, akkor keveseet figyeltem rá, és akkor nagyon ki volt bukva hogy többet akar, de amikor rá akartam figyelni a vizsga után , teljesen más lett. akkoriban kezdhetett a nővel beszélgetni. midig mindenen ordibált velem, ha valamire rábukkantam a nővel kapcsolatban addig ordibált és hibáztatott míg elhittem hogy én vagyok a hülye és rosszra gondolok.aztán most az utolsó két hétben mondtam neki hogy oké én olyan leszek amit te szeretnél egy nagyon figyelmes barátnő. és akármit tettem őt nem érdekelte, csak azt hajtotta hogy milyen rossz vagyok. de rájöttem, biztos a nő miatt volt. szerintetek mi tévő legyek? tudom én döntök. csak kíváncsi vagyok. 20L

2013. aug. 11. 19:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Már kétszer is előfordult a 4 év alatt, hogy szakított velem , és minidig maximum két hét után visszajött, hogy milyen hülye volt és legyünk együtt, más lesz, megváltozik minden... tudom, hogy sok hibát követtem már el én is (soha nem csaltam meg) ,ezeket a hibákat a tapasztalatlanságom és fiatalságom miatt követtem el, de már úgy érzem kezdek felnőni, a gondolkodásom is másabb , de úgy látom, hogy ő ezt nem tudja elfogadni, vagy ő megrekedt a múltban . és rossz , hogy emiatt a vizsga miatt lett ilyen, mert az előtt nagyon jól megvoltunk nem volt semmi baj. aztán mintha kicserélték volna, lekezel stb. olyan rossz, hogy tudom azt, hogy csak annyi kellene, hogy ő is akarjon velem lenni, és akkor biztos, hogy más lenne minden, de ő egyszerűen, mint egy őrült csak azt tudja hajtani, hogy milyen rossz ez a kapcsolat , soha nem lesz jó, és észre sem veszi, hogy én ott vagyok neki, hogy szeretem és próbálkozom..

tudom ,hogy szakítanom kell ,mert ez már pofátlanság amiatt művel, annyira kiprovokálta. de félek , hogy amikor a szemébe kell néznem elszáll minden erőm. nem bírok lépni, pedig tudom, hogy menni kell!

és hiába ültetem le megbeszélni a dolgokat, mint egy bolond nem hall semmit, csak hajtja az igazát, hogy ez nem jó, én nem vagyok jó...

2013. aug. 12. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!