Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lett a nő?

Figyelt kérdés

Az internetes társkeresőket nézegetve mindegyik partygirl meg tükörben fényképezős oldalra húzott szájú. És 40, 50 évesek is vannak ilyenek. Teljesen elment a kedvem attól, hogy lányt találjak magamnak. Meg a sok kikötések: Csak barna szemű lehet, csak izmos lehet, csak kopasz lehet, csak szőrös mellkasú lehet.

Sajnos, a való életben is ez van. Én visszahúzódó természetű fiú vagyok, a társkeresőkön viszont ilyen lányok nincsenek. Egyszer beszélgetni kezdett velem egy "beszédes" lány a való életben, végül azt mondta: Te nem beszélsz sokat. Aztán gyorsan otthagyott.

Sajnos, amit a médiában látnak modelleket, barbi babákat, minden nő azokra a nőkre akar hasonlítani.

A nőknek mára az lett a szerepe, hogy gyereket szüljön és felnevelje. A romantika megszűnt.

2013. aug. 10. 20:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
és ezt a fotelben a facebook mögül , találtad ki? Menk ki a napra és nézz körbe aztán rájössz mekkorát tévedsz
2013. aug. 10. 22:54
 12/13 A kérdező kommentje:

30 vagyok, 46 kg. Valószínűleg ezért tűnök fiatalnak a nők szemében.

Emellett rohamosan romlik, porlik a fogam a savam miatt. Hiába mosok fogat.

2013. aug. 10. 23:00
 13/13 anonim ***** válasza:

46 kg?

En no vagyok, 58 kg, nekem sem kellenel, ne rohogtess mar, miert nem mesz orvoshoz? Kifogasok, meg a masikra mutogatas az megy... ezert vagy egyedul.

2013. aug. 16. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!