Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lett a nő?

Figyelt kérdés

Az internetes társkeresőket nézegetve mindegyik partygirl meg tükörben fényképezős oldalra húzott szájú. És 40, 50 évesek is vannak ilyenek. Teljesen elment a kedvem attól, hogy lányt találjak magamnak. Meg a sok kikötések: Csak barna szemű lehet, csak izmos lehet, csak kopasz lehet, csak szőrös mellkasú lehet.

Sajnos, a való életben is ez van. Én visszahúzódó természetű fiú vagyok, a társkeresőkön viszont ilyen lányok nincsenek. Egyszer beszélgetni kezdett velem egy "beszédes" lány a való életben, végül azt mondta: Te nem beszélsz sokat. Aztán gyorsan otthagyott.

Sajnos, amit a médiában látnak modelleket, barbi babákat, minden nő azokra a nőkre akar hasonlítani.

A nőknek mára az lett a szerepe, hogy gyereket szüljön és felnevelje. A romantika megszűnt.

2013. aug. 10. 20:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Ez jó példa még kiegészítésként: Szóval legyek éltanuló, sportos, egészséges életmódot éljek, legyen jó állásom, lakásom, kocsim, legyek jóképű, kiemelkedő modorú és humorú és még mellé romantikus kedves megértő figyelmes, és mindenről lehessen velem beszélgetni.

Ne haragudj ha mindet nem tudok megoldani, hogy kielégítsem a tündérkisasszonyok igényeit.

2013. aug. 10. 20:57
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Megint az általánosítás, panaszkodás...

http://www.youtube.com/watch?v=7WHptG35EWU

2013. aug. 10. 20:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
2013. aug. 10. 20:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A való életben eléggé kicsi a mintád.
2013. aug. 10. 21:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Visszahúzódóhoz, csak visszahúzódó való. Az ellentétek, mint pörgős és lassú, csak elnyomnák egymást.
2013. aug. 10. 21:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha a nőknek is kisebb lenne az ideál utáni vágyuk, mint a férfiaknak is, akkor már nagyobb esély lenne.
2013. aug. 10. 21:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Te is válogatsz, nekem elhiheted.
2013. aug. 10. 21:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
én visszahúzódó vagyok :)
2013. aug. 10. 21:15
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen, mert sajnos már a föld női népességének legalább 70%-a mind pörgős életet él. Visszahúzódó lányok már alig vannak. És ilyet a világban és az interneten találni nagyok kevés az esélye.
2013. aug. 10. 21:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szabad megkérdeznem hány éves vagy? :)
2013. aug. 10. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!