Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Milyen elvárásokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen elvárásokat támasztotok egy barátnő/feleség felé? Írjatok a koment alá kort légyszi.

Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 12:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Barátnő: A legfontosabb az, hogy értsük meg és szeressük egymást. Ha ez megvan, akkor bízzunk meg egymásban, és legyen hűséges, ne csaljon meg. Az nem baj ha féltékeny kicsit, de a túlzott féltékenység és hisztéria már káros. Aztán szerintem fontos az is, hogy ne hanyagolja el magát, adjon magára (nem feltétlen sminkre gondolok, hanem öltözködés, testsúly, fogmosás...stb Ilyen alap dolgok.) Továbbá ne legyen alkoholista (néha alkalmakkor 1 kis szesz belefér), és ne cigizzen (mivel káros az egészségre, és én sem cigizem...)

Feleség: Ugyan ezek a dolgok érvényesek rá amiket a barátnőhöz írtam, de kiegészítve annyival, hogy tudjon főzni, mosni, takarítani. Ne olyan legyen aki nem nyúl semmihez, mert akkor "letörik a műkörbe brühühü". Na és persze a közös leendő gyerekünket szeretve, odaadóan nevelje/neveljük, és ne olyan legyen aki tojik az egészre.

Nagyok az elvárások? Nem hiszem, mivel már találtam egy ilyen lányt. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy sok embernél inkább alacsony a mérce.

22/F

2013. aug. 10. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Fő hogy szeressen, legyen nyitott ajtó előtte a probléma megoldása (manapság ritka) legyen vevő a kompromisszumokra (anélkül nincs értelmes kapcsolat)
2013. aug. 10. 13:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Nincsenek nagy elvárásaim.

Ne legyen féltékeny, bízzon bennem, hűséges legyen és fogadjon el olyannak amilyen vagyok. Legyen házias, legyenek céljai.

22f

2013. aug. 10. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!