Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évesen nem túl fiatal?

Figyelt kérdés
15/f vagyok van egy lány 13 éves és nem tudom hogy mit csináljak vele...Először csak barátként kezeltem mert fiatal de annyira komoly volt és annyira tetszett a gondolkodása hogy feljött hogy járjunk és most nem tudom hogy jó ötlet-e. Nagyon szeretem de ha 1 évvel idősebb lenne akkor lenne az igazi.. mikor találkoztunk nem mertem megcsókolni mert féltem hogy nem jó néven veszi :S
2009. okt. 26. 22:25
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

hát ha alapból aztnézzük h 2 év van köztetek az nemsok de azért egy 15éves srác már nemcsak annyit akar 1lánytól mint amit egy 13 éves lány tud(akar)nyujtani...arról gyorsan tegyél le h megfekteted mert sztem ahoz még elég fiatal..

ha csak azért akarsz vele járni akkor inkább hagyd...

de ha azért járnál vele mert szereted akkor járhattok egész nyugodtan és majd ha idősebb lesz pár évvel és még 1ütt lesztek akkor majd elvesztitek együtt:)

egyébként sztem járhattok nyugodtan csak azért tartsd szemelőtt h 13évesen te se olyanokon gondolkoztál mint most..../ha érted mire célozgatok;)/

16/L

2009. okt. 29. 08:10
 32/40 anonim ***** válasza:

Egyébként ti enm fogtátok fel, amit kb. 6x leírt, hogy NEM akar lefeküdni vele?

Egyébként minden 15 éves sem akar lefeküdni, erről ennyit.

2009. okt. 29. 09:19
 33/40 anonim ***** válasza:
hogyha jár veled akkor gondolom nem venné rosz néven ha megcsokolod. Te sem hizsem hogy rossz néven vetted volna két éve ha megcsokoltak voltak :D
2009. okt. 29. 09:34
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

ma 08:10

Igazából egy 15 éves fiúnak pont annyit kéne akarnia, amennyit egy 13 éves lánynak. Ez ugyanis teljesen egy korosztály... Egy 13 éves lány pont annyira fiatal a szexhez, mint egy 15 éves srác. Azon kívül 13 évesen igenis gondolnak az emberek a szexre, csak jó esetben még nem viszik át gyakorlatba... :D

És ezt 14 éves lányként mondom. Nem vagyok szűzk*rva, kapcsolatom is volt már (nem szexkapcs), de szerintem igenis nem kéne még ennyi idősen orrba-szájba dugni. Ha valaki viszonylag érett, és tényleg szerelemből teszi, az még oké...

De azért az komolyan nevetséges, hogy ekkora határokat állítotok fel egy 13 éves csaj meg egy 15 éves pasi közt. Gyakorlatilag egyidősek. Ha 19 lenne a srác mondjuk, akkor tényleg nagy különbség, és ne tegye. De nehogymár ez a két év probléma legyen.

2009. okt. 29. 09:41
 35/40 A kérdező kommentje:
hát azért érzem furcsának mert hugom is 13 éves és megtudnám hogy egy 15 éves barátja van hát nem tudom...meg is kérdezem minjár tőle
2009. okt. 29. 12:24
 36/40 anonim ***** válasza:
Mennyire komoly, ilyen fiatalon nem kell ám házasodni. :) Egyébként én lány vagyok a párom 3 évvel fiatalabb nálam és 3éve együtt vagyunk.
2009. okt. 29. 12:25
 37/40 anonim ***** válasza:
27%
Figyelj... Szeretkezz vele!! Még friss, még ropogós, még szűz. Nyami!
2009. okt. 29. 12:45
 38/40 A kérdező kommentje:
XD te hülye vagy...:D köszi a válaszokat
2009. okt. 29. 14:19
 39/40 anonim ***** válasza:

Ha idejönne elém ez a kislány, lehúznám a bugyiját, és...

Matheus papa, 85 éves, Békéscsaba, Farkaa utcai Öregek Otthona.

2009. okt. 29. 21:08
 40/40 anonim ***** válasza:
És néznéd mert már 20 éve nem áll fel a farkad :D
2009. okt. 30. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!