Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen nem túl fiatal?
Figyelt kérdés
15/f vagyok van egy lány 13 éves és nem tudom hogy mit csináljak vele...Először csak barátként kezeltem mert fiatal de annyira komoly volt és annyira tetszett a gondolkodása hogy feljött hogy járjunk és most nem tudom hogy jó ötlet-e. Nagyon szeretem de ha 1 évvel idősebb lenne akkor lenne az igazi.. mikor találkoztunk nem mertem megcsókolni mert féltem hogy nem jó néven veszi :S2009. okt. 26. 22:25
1/40 anonim 

válasza:

Majd szexelni fogtok, nem védekeztek és ott lesz a nem kívánt terhesség.Ennyi az egész csupán.
2/40 anonim 

válasza:

ha elég érettnek gondolod a gondolkodását akkor nincs semmi baj és szerintem nem számít h 2 évvel fiatalabb
szerintem hajrá;)
4/40 A kérdező kommentje:
gratulálok az első két válaszadónak a 3.-nak mondom igen tényleg nagyon komoly és én várnék is rá meg minden de annyira édes és szeretem de felkészültem arra hogy lehet lekell mondanom róla..
2009. okt. 26. 22:31
5/40 anonim 

válasza:

3. voltam miért kell lemondanod rola?????:(:(
6/40 anonim 

válasza:

Én is 13 voltam mikor első pasimat megismertem, ő 18 volt, nem hinném hogy a kor számít bármit is. Mi 6 évig jártunk.
7/40 anonim 

válasza:

Az, hogy összejöttök, az nem jelenti azt, hogy rögtön le is kell feküdnötök. Ne stresszelj ilyeneken. Ha szereted, és az érzés kölcsönös, akkor minden rendben. A többi meg majd alakul magától.
8/40 A kérdező kommentje:
Mert 13 éves lány nem tudom mennyire komoly lehet hogy csak velem és megjátsza de nem hiszem mert sokan mondták hogy tényleg érettebb mint a többi 13 éves lány (soha nem csókolózott meg semmi nah már ez is valami mikor 12 éves kislányok szaladgálnak abortusra)
2009. okt. 26. 22:36
9/40 A kérdező kommentje:
De nem szeretnék lefeküdni vele illetve persze leszeretnék de idővel ha jobban megismerlyük egymást és tudom hogy akarja...
2009. okt. 26. 22:37
10/40 anonim 

válasza:

16 vagyok, barátnőm 14...
hidd el, nemsok az a 2 év, nempara
üdv
ax
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!