Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évesen nem túl fiatal?

Figyelt kérdés
15/f vagyok van egy lány 13 éves és nem tudom hogy mit csináljak vele...Először csak barátként kezeltem mert fiatal de annyira komoly volt és annyira tetszett a gondolkodása hogy feljött hogy járjunk és most nem tudom hogy jó ötlet-e. Nagyon szeretem de ha 1 évvel idősebb lenne akkor lenne az igazi.. mikor találkoztunk nem mertem megcsókolni mert féltem hogy nem jó néven veszi :S
2009. okt. 26. 22:25
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
67%

"Mert 13 éves lány nem tudom mennyire komoly"

Pontosan annyira, mint egy 15 éves pasi. És ha 14 éves lenne, akkor mi van? 1 év nem számít semmit, mindenképp gyerek még és te is az vagy. Járjatok moziba, dumcsizzatok, abban nincs semmi rossz.

2009. okt. 27. 12:24
 22/40 anonim ***** válasza:
Én 20 vagyok most a barátnöm 16,3 éve járunk együtt,egyáltalán nem számít pár év hidd el :)
2009. okt. 28. 21:44
 23/40 anonim ***** válasza:
0%
Én lefeküdnék Vele. Még 83 évesen is. Fresh Meat!
2009. okt. 28. 21:49
 24/40 anonim válasza:
Szerintem se :D Én 3 hónapja voltam hasonló hejzetben :) A csaj 13, én 16 (akkor még csak 15). Öszejöttem vele. És nagyon nem bánom :P Pont születésnapja volt (akkor lett 13) rá 2 hónapra lettem 16. A kor nem számít :D Szeretjük egymást és kész. Persze nekem Ő nem is olyan csaj akit le akarok fektetni. Válaszolva: Nem, egyáltalán nem fiatal. De szerintem ezt neked kell eldöntened ;) Nem ismerem a csajt. Láttam már nagyon éretlen kis hülye 13 évest és olyat is mint a bnőm (aki nagyon érett). De ez csak rajtad múlik, hogy akarod e :D
2009. okt. 28. 22:05
 25/40 anonim ***** válasza:
50%
Bakker. Úgy csinálsz, mintha 25 éves lennél. Hallottál arról, hogy a pasik később érnek? Mert ez igaz. Pontosan egy korosztály vagytok, mindketten kölykök. Járjál vele nyugodtan, ne parázz már hülyeségeken. Bocs, de ez már nevetséges...
2009. okt. 28. 22:05
 26/40 anonim ***** válasza:
egy korosztály vagytok, pont optimális, ha a srác 2 évvel idősebb, szóval nem tudom, mi vele a problémád. 13 évesen nem hiszem, hogy fenn akadna egy csókon...
2009. okt. 28. 22:09
 27/40 anonim ***** válasza:
2 év már 15 vs 13 esetében se számit, főleg ha jártok pár évig,pl amikor 20 leszel ő 18, az már gyakorlatilag ugyanaz. szerelemben nincs korhatár, és a sex meg nem kötelező, ha szeretitek egymást egyikőtöknek sem fog gondot okozni az a pár év sex nélkül amíg valóban megértek rá
2009. okt. 28. 22:33
 28/40 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg vele...ha nem illetek össze akkor még mindig szakíthattok és lehettek barátok...nekem eddig 7 barátom volt és az összessel jóban vagyok és elszoktunk menni együtt valahova...először kicsit kellemetlen de nemlesz baj :] 13 évesen lehet érett...nekem 12 évesen volt az első pasim aki 16 éves volt és nem fektetett le pedig 2 hónapig együtt voltunk...végül én szakítottam mert rájöttem h. nem szeretem és nem akartam neki hazudni...máig nagyon jó barátok vagyunk.És ha egyszer leszeretnél feküdni vele, akkor beszéld meg vele.Ha tényleg annyira érett mint ahogy mondod akkor megfogja mondani ha nem akarja és persze a védekezésről is beszéljetek. Én is így csináltam a mostani pasimmal ez volt az első alkalom és biztonságban éreztem magam mert mindent megbeszéltünk előtte és már féléve együtt vagyunk [: próba szerencse

14/L

2009. okt. 29. 00:27
 29/40 anonim ***** válasza:
Szerintem nálatok még nem fog előfordulni meggondolatlanság, ahhoz túl gyerekek vagytok. Sétálgassatok, fogjátok egymás kezét, filmezzetek, ezek jó dolgok a Ti korotokban. Én 23 éves vagyok barátnőm 18, de észre sem vesszük a különbséget. Bár én kicsit gyerekes vagyok barátnőm meg komolyabb a koránál.
2009. okt. 29. 01:00
 30/40 anonim ***** válasza:
9%

...mert fiatal.

Miert 15 evesen te mi a retkes lofallosz vagy baratom? Ha jol esik akkor tolts el vele annyi idot amennyit akarsz. Egy 13 eves lany pedig _nem_ erett gondolkodasu. Konyorgom, meg kamasznak is epphogy csak nevezheto.

2009. okt. 29. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!