Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évesen nem túl fiatal?

Figyelt kérdés
15/f vagyok van egy lány 13 éves és nem tudom hogy mit csináljak vele...Először csak barátként kezeltem mert fiatal de annyira komoly volt és annyira tetszett a gondolkodása hogy feljött hogy járjunk és most nem tudom hogy jó ötlet-e. Nagyon szeretem de ha 1 évvel idősebb lenne akkor lenne az igazi.. mikor találkoztunk nem mertem megcsókolni mert féltem hogy nem jó néven veszi :S
2009. okt. 26. 22:25
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
75%
harmadik vagyok még mindig először is akkor deritsd ki hogy tényleg komoly e és különböző helyzetekben hogyan reagál ne járjatok csak legyetek barátok több időt együtt azért ha sok időt együttvagytok csak nem jársza meg magát ha meg kiderül h tényleg az akkor vágj bele hát az meg h nem csokolozott el kell kezdeni valamikor neki is majd rávezeted ennyi ha most szeretesz valakit örülj neki h ottvan és a tied lehet nem pedig a koron akadj fenn...
2009. okt. 26. 22:50
 12/40 anonim ***** válasza:
58%
Annyira szeretem, mikor a 16 éves mondja a 15 évesnek, hogy "nem para". De, "para". Mért kellene 13 évesen "pasiznia" egy lánynak? Menjetek el moziba, vidd el cukrászdába, ennyi. 13 évesen nem hiszem, hogy azon kellene gondolkodnia, hogy csókolózzon vagy ne...
2009. okt. 26. 23:01
 13/40 anonim ***** válasza:
61%

kimondtad a kulcsszót!! "megismerni"

ismerd meg jobban, és majd tudni fogod mit enged és mit nem. de sztem a szexszel várjatok még egy pár évetXD

2009. okt. 26. 23:08
 14/40 anonim ***** válasza:
72%

22:50-nek:

Jórészt egyet értek veled, de könyörgöm, használj már írásjeleket! Nem szeretek szőrszálhasogatni, de rohadtul zavaró tud lenni.

2009. okt. 26. 23:13
 15/40 anonim ***** válasza:
71%

Nyugodtan ismerkedhetsz vele - ahogy látom, mindkettőtöknek eléggé érett a gondolkodása.

Ha már ismeritek egymást (pár hónap múlva) - akkor eldőlhet, hogy szeretnétek-e járni? Ha igen, még akkor is ráértek a szexre...

2009. okt. 27. 00:02
 16/40 anonim ***** válasza:
58%
Két év nem korkülönbség. egykorúak vagytok. Ha szép és okos lány és tetszik akkor nyugodtan járj vele.
2009. okt. 27. 00:31
 17/40 anonim ***** válasza:
8%
És úgy akarod hogy te majd egy évig jársz vele no sex be aztán jön valami csávó akivel másnap lefekszik. Mert ez szokott történni. De rád fog ő mászni még előbb mint hinnéd.
2009. okt. 27. 00:35
 18/40 A kérdező kommentje:
De nem szertenék lefeküdni vele meg semmi csak szép,érett tetszik úgy ahogy van csak mikor megtudtam hogy 13 kicsit meijedtem :S
2009. okt. 27. 06:27
 19/40 anonim ***** válasza:
0%

Lehet komoly 13 évesen, bár ritka az ilyesmi. Sztem várj még 1 évet, mert most még szexelni is törvénytelen vele :P Az is lehet, hogy a csaj csak pasit akar, mert 13 évesen ciki ha az embernek nincs pasija xd

L/14

2009. okt. 27. 09:25
 20/40 A kérdező kommentje:
De nem akarok lefeküdni vele már na!!! De annyira édes meg nem tudom megfogott...testileg,lekileg is érett de nem feküdnék vele le mert ahoz megkell ismerni mert megfektetném és feljelent akkor baszhatom....
2009. okt. 27. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!