Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem, miért nem tudom kimondani, hogy szeretlek?
Lassan fél éve járunk, de még egyszer sem tudtam kimondani, hogy szeretlek. Talán félek kimondani, vagy nem tudom. Úgy érzem, érzelmileg sem lángolok. Egy helyes, rendes pasiról van szó, akiben minden megvan, amit csak kérhet egy nő (bár a sex-szel vannak problémák), mégsem tudok lángolni. Nagy csalódásokon vagyok túl, ahol mindig őszinték voltak az érzelmeim, lángoltam, de csúnya pofára esés lett a vége, hatalmas fájdalommal, sebbel a szívemen. Lehet, hogy a csalódások miatt félek elengedni magam, beleélni magam a kapcsolatba? Egyébként jól megvagyunk, hiányzik, ha nincs velem, hasonló beállítottságú emberek vagyunk. Ez vmiféle pszichológiai gát lett bennem, hogy félek szeretni, mert félek, hogy újra megégetem magam?
24/l

Szia.
A kapcsolatunk elején nekünk is így volt. A barátnőm nem tudta, akarta kimondani, hogy "szeretlek". Én persze nem követelőztem, akkor mondja, ha úgy érzi. Nagyon sokat beszélgettünk az előző kapcsolatáról, és arról, hogy nagy csalódáson ment keresztül és fél az új kapcsolattól. Én roppant türelmes voltam. A kapcsolatunk legelején leszögeztük, hogy mindent megosztunk egymással, mindent ami jó, s ami rossz. Ez az őszinteség a mai napig töretlen. Lassan, apránként lebontottuk közösen ezt a gátat, (mi falnak hívtuk) és egy teljesen új alapokat kezdtünk el építeni. Lassan kialakult a bizalom. Épp ma mondta el nekem, hogy melyik volt az a pillanat, amikor igazán belém szeretett. Ez mondanom sem kell, nagyon jól esett. Bocsáss meg, kissé elkalandoztam, eltértem a témától. Szóval ha a srácnak van elég türelme, kitartása, és be tudja azt bizonyítani, hogy azt a bizonyos "gátat" ki tudja kezdeni, akkor közösen le tudjátok majd rombolni. A sex? a sex nem minden, de ugyanakkor fontos. Talán a gátlások, feszültségek miatt nem megy. Sebaj. Előbb utóbb menni fog. Bízni kell mindig hogy jobbra fordul minden. S ezután mi lesz? Egyszerűen csak ez: Szeretlek. :)
Remélem rá tudtam világítani a dologra.
Sok sikert kívánok. 33/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!