Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakibe elsőlátásra bele szeretni, és elfeledni mindent ami előtte volt? (hosszú)
Figyelt kérdés
Én egy 19 éves csaj vagyok és van egy velem egyidős barátom, akivel 9 hónapja vagyok együtt. 3 hónapja jártunk, amikor bemutatott a családjának. A szülei és a kis testvérei is nagyon megszerettek, és én is őket. Tudtam, hogy van még egy bátyja, aki külföldön dolgozik és nagyon ritkán látogat haza, de nem izgatott különösebben a dolog. Aztán amikor nyolc hónaposok lettünk mondta a barátom, hogy egy hét múlva jön a bátyja, és szeretne bemutatni neki. El is mentem hozzájuk, és akkor megláttam a bátyját... Nagyon szeret(t)em a barátom, vele voltam először és nagyon jól kijövünk egymással, de egyszerűen másra se tudok gondolni csak is a bátyjára. Nem is lenne, olyan nagy gond, mert tudom, hogy ki tudnám verni egy idő után a fejemből, de ő is úgy érez ahogy én. Sokszor még vele is álmodok, és nagyon jó... Nem tudom mit csináljak, mert ebből nem lehet semmi...2009. okt. 26. 16:53
1/3 anonim válasza:
Nem vagy egyszerű helyzetben ezt gondolom te is tudod.
Hát figy, ha ugyis tudod hogy semmi nem lehet,akkor próbálj meg ujra ugyanolyan hévvel szerelmes lenni a barátodba, mint az első hónapokban.
Adj magadnak egy kis időt:)
Mérlegeld a helyzetet,aztán döntsd okosan,szíved szerint:)
A Bátyjával is beszélgess egy jót,hátha jobban megismered,és az is segíthet a döntésedben:)
Remélem tudtam valami alapot adni:)
16/L
2/3 anonim válasza:
Hát szerintem a srác bátyja a legnagyobb köcsög az ügyben, "ő is úgy érez ahogy én", pont neki kéne hogy esze legyen, én soha nem csinálnék ilyet az öcsémmel.
3/3 A kérdező kommentje:
igazatok van, csak kellett egy fejrázás... köszi, ez tényleg fontos volt
2009. okt. 26. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!