Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyós gondok please segitseg, hogyan tovabb?
Nekem szerencsém van.
Az én anyósom olyan beteg, hogy le a kalappal :DDD
Helló!
Először is a helyesírásod roppan bosszantó, de a fogalmazásod is rossz!
Lényeg az, hogy megérettem mit akarsz üzenni/kérdezni!
Ha bosszant téged az anyós, hogy jár hozzátok akkor a pároddal kell megbeszélni és az anyóssal közölni, hogy nem gyere be a dolog, de mivel az anyós a magáét fújja mert ez neki természetes dolog, hogy bejárkál hozzátok így esélytelen. Anyóstól el kell venni a kulcsot, ha nem adja akkor zárat cserélni. Ha albérletbe laktok akkor el kell költözni onnan ami szerinte bőven ér annyit, hogy nektek a nyugalom meg maradjon! Ha saját a lakás akkor igen el kell gondolkodni azon, hogy nagyon elviselhetetlen az anyós viselkedés vagy meg tudjátok szokni mert, ha nem bírtok az anyóssal akkor meg kell hirdetni a kecót és venni máshol egyet. Tudom macerás, de megoldható!
25F
Megérdemled a helyzetedet...nem tűnsz különösebben értelmesnek az írásod alapján.Sőt...borzalmas a helyesírásod..a gondolataid is ilyen kuszák lehetnek,sőt,az egész életed is.
Értelmes nő értelmes párt választ,akinek normális háttere van,nem idióta anyja és hasonlók.Nem csodálom,hogy a kedves mama is inkább ellenőrizget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!