Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gondok vannak a párom és köztem!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondok vannak a párom és köztem!?

Figyelt kérdés

Teljesen bunkó velem amiért nem szexeltünk egy ideje. Nem képes már egy jó ideje tisztelni engem, állandóan ócsárolja a testem, pedig én nem ócsárolom őt (lenne miért) de én így is szeretem.Annyira hiányzik az, hogy figyeljen rám és kommunikáljon velem, hogy megbeszéljünk egy olyan általános dolgot, hogy mikor megy haza és mikor jön vissza. Úgy érzem rossz irányba tart a kapcsolatunk és el fogom hagyni, mert képtelen velem megbeszélni a dolgokat, elkezd sértegetni.

Ő az első barátom, de most mégse bánkódnék szerintem sokáig ha vége lenne.

Nem akarom elhagyni, de én ezt nem akarom évekig csinálni.

A másik problémám az, hogy tetszem egy srácnak a munkahelyen és nekem is tetszik ő és mindig olyan kedves velem. De mégha vele is jönnék össze ő is olyanná változna mint a mostani párom akkor meg mi értelme egyáltalán bárkivel is összejönnöm.?? Elment a kedvem a párkapcsolatoktól teljesen önállótlannak érzem magam, tiszta rendezetlen a környezetem a lelki világom. A menstruációm is rendszertelenné vált, elvesztettem a szexuális vágyamat egy jóideje. Lehet a párom mindennapi bunkósága és megnemértése a gond? Hogy sosem érdekli mi van velem és gyakorlatilag lenéz?

2013. máj. 10. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Kurv@ gyorsan hagyd ott ezt az embert! Úgyis vége lesz, és azt javaslom, hogy TE vess neki véget!

Egyáltalán nem érdemel egy nő sem ilyesmit. Mégis hogyan várhatja el, hogy szexeljetek, mikor ócsárolja a tested?! Bezzeg beleüríteni a tankor jó lenne...-.-' Rühellem az ilyet.

Tényleg hagyd ott a fenébe, utána pedig azt tanácsolom, hogy egy kicsit legyél egyedül, mielőtt elkezdenél más felé nyitni. Tedd helyre magad, és értsd meg, hogy egy önálló NŐ vagy, nem pedig egy oldalborda, akivel bármit meg lehet csinálni.

Azt pedig gyorsan felejtsd el, hogy egy idióta bunkó miatt azt hidd, hogy minden férfi ilyen lenne veled... Sőt, még ha lesz több ilyen, akkor se hidd azt! Addig keress, ameddig nem találsz egy rendedet. :)

2013. máj. 10. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!