A legjobb barátnöm és köztem vannak gondok, segít valaki?
Alapból az a helyzet, hogy már több mint 1 éve ismerjük egymást, azóta legjobb barátnök vagyunk. Eleinte nagyon sokáig nem volt semmi komfliktus. De most neki lett egy pasija (elötte is volt már de vele szakított) és mióta együtt vannak nem figyel annyit rám mint elötte, van mikor mintha meg se hallaná amit én mondok, vagy hogy valami gondom van...
Valahogy tudtára kéne hoznom, hogy azért én is létezek még és nekem is vannak érzéseim...
Egyszer már elmondtam neki, akkor egy ideig úgy is volt de most megint ezt érzem...
Valakinek van valami használható tippje?
Szia!
Ha még nagyon a kapcsolat elején van a barátnőd, akkor érthető, hogy most hanyagol Téged. Ez teljesen természetes, most fülig szerelmes. A párjával akar lenni. De hidd el, pár hónap (de lehet nem is kell annyi) és felszáll a köd, beleszokik a kapcsolatba és újra annyit lesztek együtt, mint azelőtt. Csak légy egy picit megértőbb.
Ha unatkozol, vannak különböző fórumok, ott jókat beszélgethetsz, és lehet, hogy lesz, akivel el tudsz menni ide oda. El kellene ütnöd valamivel az időt!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!