Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekli a páromat a barátaim?
3nagyon jó barátnőm van és mindannyian pesten élnek. 1hónap múlva mi is felköltözünk a párommal. Kettővel már találkozott és a harmadik barátnőmet szerettem volna bemutatni, de mondta hogy őt igazából nem is érdekli. Örülök, hogy eljárok velük de most mit mutatgassam be neki...
Rosszul esett, mert nekem is bemutatta az ő barátait.
Nem értettem, hogy miért? Értetlenül állok a dolog előtt.
Most mégis mit kezdjek ezzel a helyzettel? Mit mondjak a barátnőnek? Bocsi a pasim nem kíváncsi rád, vagy mi??
Holott ők hárman huszonéve barátnőim, az életemet is rájuk bíznám..
Most mit kezdjek ezzel a helyzettel?
25N/32F
teljesen érthető szerinted, ha nem kíváncsi rájuk?
érdekes.. alapjáraton én se vagyok az,(mármint kíváncsi a haverjaira..) mégis ha látom rajta, hogy neki fontos, hogy megjelenjünk a Béla szülinapján, vagy csak sima buliján, magamra tudom erőltetni az örömöt a barátom kedvéért. gondolom ő se hű de kedveli az én barátnőimet, mégis képes velük 1-2 órát eltölteni, beszélgetni. nem hiszem, hogy ez akkora dolog lenne..
szóval elhiszem ha zavar, nekem is fontos, hogy a barátnőmnek bemutassam a barátomat. (mondjuk nekem csak egy ilyen barátnőm van)
Akkor ez csak nekem volt újdonság.
Ilyennel még nem találkoztam, de még csak ismerősi körben sem..azért ilyen furcsa nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!