Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van igy ennek a kapcsolatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van igy ennek a kapcsolatnak jovoje?

Figyelt kérdés

Sokszor csalodtam mar az eletben, igy most, hogy ujra megismerkedtem valakivel ugy dontottem tiszta vizet ontok a poharba. el mondtam milyen vagyok, rosszat jot is ki talaltam es azt mondtam, hogy ha akar fogadjon el ilyennek amilyen vagyok vagy keressen egy olyan lanyt, aki jobban megfelel az elvarasainak, mert nem szeretnem azt, hogy meg akarjanak valtoztatni. ne legyen ferre ertes nem vagyok egy orulty vagy ilyesmi. ezt o el fogadta es beleeggyezett.

a gond akkor kezdodott mikor meg hivtak szulinapra, csajos estet tartottunk es egy kicsit sokat ittunk, fel hivott telefonon, hallottam hogy nem tetszik neki az hogy ittam, mondta, hogy kesobb beszelunk, de mar amugy is 11 korul lehetett, nem hivtam fel mert el aludtam. hat amit en kaptam masnap amiert ugy mond meg feledkeztem rola... es vegul ki derult hogy csak is az volt a baja, hogy ittam. par napra ra ki jelentette, hogy ne merjek elotte inni, amugy tenyleg csak ritkan szoktak ilyen szulinapi bulik ossze jonni, en inni sem szoktam valami gyakran mert nem birom. de nem szeretem azt ha iranyitanak es ilyen gyerekesen vviselkednek velem. Hogy oldjam meg ezt a dolgot?

2013. aug. 8. 07:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Hisztis pasi!

Nem tudom, szerintem csak féltékeny, vagyis a féltékeny típus.

Ha tolerálod akkor lehet van jövője.

2013. aug. 8. 07:50
 2/4 anonim válasza:
Valamit valamiért! Már nem azért, de aki válogat,az nem normális!Ő meg akar változtatni, ő is változzon meg! Hisztis pasi, ahogy írta az első! Hagyd ott, mert a pasinak kéne alkalmazkodnia a nőhöz! Nem pedig a nőnek a pasihoz!
2013. aug. 8. 08:03
 3/4 anonim ***** válasza:

"a pasinak kéne alkalmazkodnia a nőhöz! Nem pedig a nőnek a pasihoz!"

Ezt a kreténséget honnan vetted? Amúgy egyetértek, nem látok problémát abban, ha egy csaj a buli kedvéért iszik, és amúgy sem lenne jogom megtiltani senkinek sem.

2013. aug. 8. 08:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Én is igy vagyok vagyok vele. Csak hétvégén találkozunk, mert dolgozik, legtöbbször 10körül érkezik meg. De nem szólok èrte semmit mert meg értem, hogy a munka az elsõ. De õ meg minden pusztasággal piszkál. És mindennek a tetejére fel vette az a hülye szokást, hogy ha a munkáján gond van akkor rajtam tölti ki.

Hogy szoktassam errõl le?

2013. aug. 8. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!