Szerintetek van jovoje egy olyan kapcsolatnak, ahol a no muveltebb, mint a ferfi?
Szia!
Igen, ha legalább 1 db közös érdeklődési területük van. Akkor már működőképes.
Hát az én esetemben biztos nem működne. Volt 2 ilyen kapcsolatom is, és bár az elején a "szerelem mindent legyőz" elve érvényesült, aztán végül mégis győztek a különbségek. Engem pl. kimondottan taszít az olyan férfi, aki azt mondja, hogy nem szeret olvasni (MIT nem szeret olvasni? Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy nem szeretek filmet nézni. Ezer féle film van, ahogy ezer féle könyv is.). Nem mondom, hogy én a világon mindent tudok, de azért az meg nekem a legillúziórombolóbb dolog, ha valakinek kritikán aluli a helyesírása. Vannak dolgok, amikben én sem vagyok biztos, hogy hogy is kell írni, de azért némelyek olyan pocsékul írnak, hogy brr... Ettől sokat tud valaki esni a szememben, bár nem akarom, hogy ez befolyásoljon, de azért mégis befolyásol eléggé.
Az, hogy nem tanult, egy dolog, a műveltség nem kizárólag az iskolától függ, de legyen tájékozott, meg lehessen vele beszélgetni könyvekről, filmekről, színházi élményekről is, vagy pl. ne ásítozzon végig látványosan egy kiállítást. Nem vagyok ez a sznob izé, meg stréber sem, lehet velem nagyon jókat bulizni, szórakozni, kirándulni is, de azért a kultúra is sokat jelent nekem, és szükségem van arra, hogy a párom ebben is partner legyen.
23/L
Nem akarom elkiabálni, de szerintem hosszútávon nem nagyon:-S
Azért elég gáz, amikor beszélgetnél vele, de nem lehet, mert hozzá sem tud szólni a témához...
Elmennél vele társaságba, de ő ott nem érzi jól magát:-S
Persze ezek a szélsőséges dolgok. Ha van általános műveltsége és van közös téma stb. akkor oké, nem számít a diploma...:)
Nektek kell ezt érezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!