Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan gondol ram az exem?

Figyelt kérdés
Valaki aki ert a joslashoz meg tudna mondani, hogyan erez az exem ? fel eve szakitottunk es nem tudok rola semmit.

2013. aug. 8. 01:09
 1/6 Didiiayer ***** válasza:
Miét érdekel ha már szakítottatok? Inkább felejtsd el.
2013. aug. 8. 01:10
 2/6 anonim ***** válasza:

jóslás meghalokxd

amúgy ha még mindig szereted hivd fel..

2013. aug. 8. 01:14
 3/6 A kérdező kommentje:
nem szabad...nem akarom sajat meltosagomat alazni, mert csunyan valtunk el az o hibajabol...de megis neha nagyon ramjon a nosztalgia...csak szeretnem tudni o hogyan viszonyul a dologhoz, faj e neki vagy boldogabb nelkulem...aki ert az ilyenhez az biztosan tudna mondani valamit
2013. aug. 8. 01:17
 4/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok ugyanez van velem:( de gyenge voltam felhívtam összejöttünk és megint elrontopttam mert hirtelen felkapom a vizet és hülyeségeket cisnálok ha fontos neked hivd fel legyen neked is egy happpy end es love storyd bopcsánat nem tudok irni ebben az órában
2013. aug. 8. 01:19
 5/6 A kérdező kommentje:
fel eve, hogy semmit nem tudok rola ...ciki lenne...de tobb mint 2 evig voltunk egyutt es nagy szerelem volt
2013. aug. 8. 01:21
 6/6 anonim ***** válasza:
hidd el hogy gondol rad!! 2 ev meg nagyon sok ido... hat nemtudom mit tegyel.. en 2 honapja szakitottam a volt baratommal de nincs olyan nap hogy ne jutna eszembe legalabb egyszer. (ezis 2 eves kapcsolat volt)
2013. aug. 8. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!