Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit gondol az EXEM?

Figyelt kérdés

A kérdés egymagában megmondja hogy az exemről van szó.

Nem tudom mit akar, másfél éve szakítottam vele 4év együtt járás után.

Mi egymásnak voltunk az első, és talán az igazi is.

Neki van 1éve párkapcsolata,nekem jelenleg nincs.

A srác külföldön dolgozik 6hetente jár haza.

"Tartjuk" a kapcsolatot titokban, msnen.

2 hete az történt hogy msnen közölte velem, hogy szeret és hogy ő elgondolkodott a békülésen, én is szeretem őt ez nem kérdés, ezt ő is tudja.

A mostani barátnőjét 2szer megcsalta velem, és most is találkoztunk 5napja, elvoltunk csókolózgattunk, pedzegette hogy nem megyünk-e el egy panzióba,visszautasítottam.Bántam egy picit de amit ma láttam azok után már nem bánom, ugyanis az egyik közösségi portálra töltött fel képeket, és mit ne mondjak elég boldognak tűnt, nem is értettem mit akar tőlem.

Aztán fölhívtam, és mondtam is neki hogy jól sikerültek, és akkor bevágja hogy muszáj volt, mondom miért? fegyvert tartottak a fejedhez?Mondta nem, na meg még most is hívott volna magához,nem értem minek gondol?

Annyira csalódott vagyok, bár mit is várhattam volna.

DE most eléggé nem tudom hogy mit kellene tegyek. Holnap együtt megyünk termálba, mert elhívott.

Tanács???Hagyjam a fejébe?

Hagyjam hogy élje az életét azzal a cigán-nyal aki csak kihasználja?

2011. dec. 29. 18:48
 1/8 anonim válasza:
2011. dec. 29. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ember a képeken mosolyog, de ezt csak a külvilág miatt teszi, szóval az nem jelenti azt, hogy boldog. Valószínű, hogy a jelenlegi kapcsolatából valami hiányzik és azt csak veled tudja pótolni. Szerintem találkozgassatok, beszélgessetek és majd csak kisül belőle valami. Ha keresi a társaságod, akkor ne legyél csalódott.
2011. dec. 29. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Az a biztos pont, veled meg szórakozik. Ha nincs jobb dolgod, szórakozz te is.
 4/8 anonim válasza:
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

1. szégyelld magad, mert a becsület szót nem sikerült magadévá tenni, a jellem fogalmával együtt (lásd: tőled idegen szavak szótára)

2. az a másik dolog, hogy az exed mellett most úgy élsz valami kitartott szajha, de nem is legszánnivalóbb a helyzetedben ,hanem az naivság, ami csöpög az olcsó, rózsaszín romantikától... biztos szeret még... eszem megáll! Ennyire hülye a mai fiatalság?

3. megnyugtatlak. Ha egy FÉRFI (lásd: tőled idegen szavak szótára) igazán szeret, akkor a szeretett nőért, tűzön vízen át megy.

4. Gratulálok! Ekkora jellemtelen, nyápic, hazug alakot, mint a kedves exet lasszóval kell fogni... de neked sikerült! Megérdemlitek egymást!

5. A 3. szenvedő félt meg sajnálom, hogy ekkora marhával hozta össze a balszerencse.

22/L

2011. dec. 29. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Előzőnek max tisztelet.
2011. dec. 29. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem hanyagold az exedet, mert nem becsül meg téged.

Én is voltam hasonló helyzetben, és akkor nem is láttam át a dolgokat. Csak aztán telt az idő és beleuntam a másodhegedűs szerepbe.

Ha tényleg Téged szeret, akkor legyen veled.

Így viszont nagyon úgy tűnik, h ez kényelmes neki, hogy két vasat tarthat a tűzbe, a mostani bnője is ott van neki, de eközben téged is ugyanúgy megkaphat.

Kihasznál :SS

2011. dec. 29. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
egyetértek a 18:59-es válaszolóval
2011. dec. 29. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!