Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvinném a barátomat valahová, van két ötletem. Fiúk ti melyiket élveznétek jobban?
Figyelt kérdés
Mindig a párom költ rám, én ritkán jutok ehhez a szerephez és most szeretném meglepni. Nem tudok dönteni hová vigyem. Van most augusztusban a Murder kiállítás, még egyikünk sem volt és hamarosan már nem is lesz rá lehetőség. Ezen kívül gondoltam még az Underground fear-re, egy kis borzongással egybekötve. Abban biztos vagyok, hogy a tárlat érdekelné, azt viszont még nem tudtam kikövetkeztetni, hogy "szeret-e" félni. Szóval most ne az Ő szemszögéből nézzétek, hanem, hogy ti melyiket élveznétek jobban és írjátok le, miért?!
Köszönöm
17/L 20/F
2013. aug. 7. 15:39
1/6 Froncsi válasza:
A kiállítást, mert ha én jobban félnék, mint a barátnőm, akkor azt kicsit cikinek tartanám :D Bár hosszabb párkapcsolat után ez annyira nem szempont.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) hát én nagyon sikoltozós vagyok, ami vicces, azt nem tudná túlszárnyalni..haha ;) egyébként több mint egy éves a kapcsolat.
2013. aug. 7. 15:42
3/6 anonim válasza:
Én a "félősre"
Mind a ketten megijedünk párszor, de utána csak jókat nevetünk rajta. Szerintem közelebb hozza az embereket. :)
25/F
4/6 anonim válasza:
Az félős dolog jobb, mert a fiú "erősebb" lehet a lány mellett és ő a "megmentője", és közelebb hoz benneteket, ezért szerintem ezt válaszd:) A tárlat is izgalmas, de az nem egy randi, az inkább egy 3-4 fő elmegy megnézni egy találkozás keretében, de hogy így ketten elmenjek egy lánnyal, nekem nem lenne túl vonzó. 16/F
5/6 anonim válasza:
underground fear:D azért amit előttem már leírtak.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, meggyőztetek! Már foglaltam is időpontot az Underground fear-be :) nagyon izgulok...:D
2013. aug. 8. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!