Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyum nem kedveli az új barátomat. Mit tegyek?
Majd elfogadja, ha rájön,h nem tehet semmit.
Szerencsére az én anyám sosem szól bele, mindig mnodja,h az a lényeg,hogy én boldog legyek, neki max véleménye van...
Nekem csak 3 hónapos volt az előző kapcsolatom, de anya régóta ismerte őt meg a szüleit, így ő volt a kedvenc... Fél évvel később összejöttem a mostani barátommal, akit soha sem látott, de utált 3 hónapig, de én hazahoztam. Utána még jobban utálta, de amikor rájött kb. fél év után, hogy nem tud közénk állni, megnyugodott. :) Már 1,5 éve vagyok vele együtt és anya is szereti :))
16L
az én anyám nem szólt bele a magánéletembe ilyen módon (szerencsére). a volt barátnőmet csak képen látta, és elfogadta, hogy vele vagyok együtt. a mostani barátnőmet elég hamar megismerte, és meg is kedvelte nagyon.
szerintem, ha anyud találkozna a barátoddal, akkor ő is engedékenyebb lenne a találkozásokat illetően, és még el is fogadná őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!